The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Koronavírus tájékoztató

 

Kedves Vásárlóink! A koronavírussal kapcsolatos járványügyi helyzetre tekintettel az alábbiakról szeretnénk mindenkit tájékoztatni:


A járványügyi szigorítások lazítása miatt, május 4. (hétfőtől) néhány megelőző biztonsági intézkedést figyelembevéve, újra nyitjuk budapesti üzletünket. 
Ezekre a korlátozásokra boltunkban a kihelyezett figyelmeztető táblák is emlékeztetnek majd.

Üzletünk június 1-től már hétfőtől péntekig 10-től 17-ig tart nyitva. Szombati napon továbbra is zárva vagyunk!

 

Budapesti boltunk látogatásakor a következő ideiglenes korlátozások lépnek életbe:

- Boltunkban szájmaszk viselése kötelező, vagy valami más, ami a szájat és az orrát takarja. Amennyiben nincs saját maszkja, a bejáratban 300 Ft-ért tud vásárolni.

- Belépés után kérjük használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt

- Kérjük figyeljen a 1.5 méter távolságra egymás között a boltban, a pénztárnál és a sorbanállás közben is.

- Hosszú tanácsadásra személyesen jelenleg nincs lehetőség! Kérjük, hogy kérdéseiket e-mailben tegyék fel és kollégáink válaszolnak mindenre. Ennek oka, hogy valószínűleg többen várakoznak majd kint az üzlet előtt, hogy sorra kerüljenek, a kiszolgálást szeretnénk gyorsítani mindenki számára. Erre kollégáink is felhívhatják a figyelmét, ha szükségesnek érzik.


FONTOS! 
Kérjük ne látogassa a boltot, betegség esetén, magas lázzal, vagy betegség tüneteit érzékelve, a többi vásárló és munkatársaink védelmében.


Kérjük, hogy legyenek türelmesek, igyekszünk a jelenlegi helyzetben is a megszokott szintű és minőségű kiszolgálást nyújtani.
A lehetőségeknek megfelelően igyekszünk folyamatosan a korábbi, normál ügymenet felé közelíteni és a szigorításokat lazítani amint lehetséges.

Amennyiben bármilyen változás történik, Facebookon és weboldalunkon is kihirdetjük. Megértésüket köszönjük a kollégáink nevében is!

 

Online rendelések csomagküldéses kiszolgálása

Internetes támogatási hátterünket megerősítjük, kollégáink továbbra is rendelkezésre állnak, kérdéseiket igyekszünk rövid idő alatt megválaszolni e-mailben, chaten és Facebookon a megszokott nyitvatartási időben. Telefonos elérhetőségünk korlátozott, így kérjük, lehetőleg internetes kapcsolattartási lehetőségeinket használják!

Árukészletünket a lehető legjobban feltöltöttük, azonban a teljes Európát érintő korlátozások befolyásolják az utánpótlást, így előfordulhatnak készlethiányok. Amennyiben rendeléséből valamelyik termék hiányzik, kollégáink a rendelésben megadott telefonszámon keresik a termék cseréjével, törlésével kapcsolatban. Ha telefonon nem érjük el, a hiányzó terméket automatikusan cseréljük vagy töröljük a rendelésből. Automatikus cserét kizárólag növényeknél alkalmazunk, amennyiben ugyanaz a növény elérhető más gyártótól. Amennyiben rendelését előre kifizette, az esetlegesen törölt termék árát jóváírjuk fiókján Green Aqua pontok formájában. Üdvözlettel,
a Green Aqua csapata

 

Frissítve: 2020. Május 29.

Ugrás fel