CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Wio Soil Ball Sticky Set - 3 db

10 990 Ft
3 663 Ft / 1 db
Készleten
Cikkszám
71170012

A Sticky Soil a sokoldalúság és az innováció új szintjét vezeti be az akváriumi tájépítésben és az ültetett környezetekben. Ez a figyelemre méltó termék egy öntapadó, fekete agyagszerű iszap, amely száradás után megszilárdul, így stabil alapot biztosít a növényeknek, köveknek, fáknak és egyebeknek. Permeabilitása lehetővé teszi a víz és a gyökerek átáramlását, így ideális szubsztrátum az ültetéshez és a különféle növényi élet támogatásához.

Rugalmassága, megszilárdulási tulajdonságai és nedvességmegtartó képessége kivételes szubsztrátummá teszik a növények életének támogatásához. Könnyű kezelhetősége és gyors alkalmazhatósága kiváló választássá teszi azok számára, akik kreativitásukat ültetési projektekben szeretnék kibontakozni.

További információ
NévWio Soil Ball Sticky Set - 3 db
Cikkszám71170012
EAN5994460985814
Súly (kg)1.000000
GyártóWio

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Wio Mini Root - 100 g Előző Wio Mini Root - 100 g
Ugrás fel