CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Wio Insual Pad - Aquagrow M (2 db)

9 190 Ft
4 595 Ft / 1 db
Készleten
Cikkszám
71170002

Az akváriumi növények növekedésének egyszerűsítésére és felgyorsítására szolgál párnák. Az AquaGrow InsulaPads minden az egyben, sokoldalú és rugalmas tárolópárnák, amelyek ideális szubsztrátumkeverékkel vannak feltöltve, hogy biztosítsák a növények egészséges növekedését.

Az InsulaPads egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően könnyedén hozhat létre elegáns, beültetett tájakat növényszigetek kialakításával, ahol csak akar. A párnák megtartják a növényeket, leegyszerűsítve a karbantartást és elkerülve a növények keveredését.

Az InsulaPads páratlan sokoldalúsággal és rugalmassággal büszkélkedhet, lehetővé téve növényszigetek kialakítását, illetve a párnák mozgatásával könnyedén áthelyezheti a növényeket. Ez a funkció lehetővé teszi a könnyű kísérletezést a különféle elrendezésekkel és kialakításokkal, és leegyszerűsíti a növények áthelyezését az akvárium vagy paludarium karbantartása vagy felújítása során.

Hozzon létre kifinomult növényi tájképeket anélkül, hogy aggódnia kellene az aljzat keveredése vagy a nehéz karbantartás miatt. A párnák vizuálisan eltűnnek a környezetben, mivel bármilyen mederrel, aljzattal, dekor homokkal vagy kaviccsal lefedheti őket, miközben optimális növekedési feltételeket biztosít a növényeinek. Idővel a növény gyökerei integrálódnak az AquaGrow Pads-be, egységes és összefüggő környezetet alkot.

Az AquaGrow InsulaPads mindenki számára tökéletes, a kezdőtől a professzionális akvaristákig, akik olyan innovatív, felhasználóbarát megoldást keresnek.

Méret: 15x10 cm

További információ
NévWio Insual Pad - Aquagrow M (2 db)
Cikkszám71170002
EAN5994460031443
Súly (kg)0.200000
GyártóWio

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Wio Soil Ball Sticky Set - 3 db Előző Wio Soil Ball Sticky Set - 3 db
Ugrás fel