INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Green Aqua Wabi Kusa üvegtál (12x20)

3 990 Ft
Nincs készleten
Cikkszám
97402

Green Aqua Wabi Kusa üvegtál

A Wabi Kusa művészete az akváriumi növények szárazföldi tartását takarja. A legtöbb akváriumi növény egyaránt rendelkezik vízalatti és vízfeletti, úgynevezett submers és emers formával. Emers formájuk pedig legtöbbször nagyon eltér a víz alatt már jól ismert látványtól, sőt, sok növény az erős világítást virágzással hálálja meg szárazföldi élete során.

Az alábbi videóban egy egyszerű Wabi Kusa összeállítását láthatjátok lépésről lépésre.

Fontos, hogy erős világítást alkalmazzunk, ezt legkönnyebben nagy teljesítményű kompakt izzókkal tudjuk biztosítani, az E27 foglalatú izzókból már kapható 23-30 vagy akár 40W teljesítményű is, ezek tökéletesek tálunk számára, minél erősebb, annál szebb látványban lesz részünk idővel.

Építéskor nyugodtan használhatunk megmaradt táptalajt, növényes aljzatot, dekorációt, hiszen mindenből kis mennyiségre van szükség.

Wabi Kusa tálakhoz kezdők számára javasolt növények:

További Wabi Kusában használatos növényeket itt találsz: Wabi Kusa növények

A tál összeállítása után a következőkre kell figyelni:

  • Két hétig a tálat fedetten kell tartani (célszerű egy kisméretű akváriumba helyezni és folpackkal fedni)
  • Az első két hétben fokozatosan szoktatni kell a növényeket a szárazsághoz: 1. nap 1 órára nyitjuk ki a fedelet, majd minden nap egy órát növelünk a nyitott időszakon a két hét alatt, ezután a tál fedetlenül maradhat
  • A világítás minél tovább égjen (akár napi 12-14 órát)
  • Naponta kétszer meg kell spriccelni a növényeket növénytápos vízzel
  • Az aljzatban mindig legyen víz, de a növényeket soha ne fedje
  • Időnként a növényeket nyugodtan megnyírhatjuk, hogy alacsonyabb növekedésre ösztönözzük őket, ha szükséges

Az elmúlt években több ezer egyedi méretű akváriumot és bútort gyártottunk. Ha a standard méretek nem megfelelőek, vagy a beépítési sajátosságok miatt egyedi méretű akváriumra vagy bútorra van szükség, kérjen árajánlatot elérhetőségeinken. Örömmel segítünk az elképzelések megvalósításában.

A gyártási idő jellemzően 2-8 hét az egyedi igények alapján:

  • Egyedi méretű akvárium: 2-3 hét
  • Laminált bútor: 7-9 hét
  • Prémium bútor: 8-10 hét
További információ
NévGreen Aqua Wabi Kusa üvegtál (12x20)
Cikkszám97402
EAN59901449974028
GyártóGreen Aqua
AnyagÜveg

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua Wabi Kusa üvegtál (22x16x16) Előző Green Aqua Wabi Kusa üvegtál (22x16x16)
Ugrás fel