The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Twinstar Light III 600SM - 60 cm LED lámpa

87 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
LIGHT600SMIII

Twinstar Light III 600SM - 60 cm LED lámpa

A Twinstar Light III S-széria egy széles spektrumú RGB-W LED világítás. Külsőre hasonló a II-es verzióhoz, de megújult színspektrummal, mely tovább fokozza a zöld színeket.

A LED lámpával a növények és a halak színei is kiemeltebbek, hangsúlyosabbak lesznek. Az akvárium élénk színeivel egy teljesen új hangulatú látványvilág tárul elénk.

A megfelelő, 400nm-700nm közötti hullámhosszának köszönhetően elősegíti a növények megfelelő növekedését és a természetes színvisszaadást. 

Letisztult formavilágú LED lámpa, ami az akváriumra helyezve használható.

Profi akvaristáknak ajánljuk.

Méret: 600(mm) X 125 (mm) X 17 (mm)

Ajánlott akvárium szélesség: 60 cm

Üvegvastagság: 6 mm

LED: RGB-W

Színhőmérséklet: 6700K

Lumen: 3250lm

Energiafogyasztás: 52W

LED élettartam: 30,000 óra

Üzemi hőmérséklet: 0~35℃

Súly: 2,3 kg

Garancia: 2 év

További információ
Név Twinstar Light III 600SM - 60 cm LED lámpa
Cikkszám LIGHT600SMIII
EAN 8809417578261
Gyártó Twinstar
Szín Szürke
Világítás típusa Ültethető

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Ugrás fel