CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Twinstar Light III 1200SP - 120 cm függeszthető LED lámpa

121 990 Ft
Nincs készleten
Cikkszám
LIGHT1200SPIII

Twinstar Light III 1200SP - 120 cm LED lámpa

A Twinstar Light III S-széria egy széles spektrumú RGB-W LED világítás. Külsőre hasonló a II-es verzióhoz, de megújult színspektrummal, mely tovább fokozza a zöld színeket.

A LED lámpával a növények és a halak színei is kiemeltebbek, hangsúlyosabbak lesznek. Az akvárium élénk színeivel egy teljesen új hangulatú látványvilág tárul elénk.

A megfelelő, 400nm-700nm közötti hullámhosszának köszönhetően elősegíti a növények megfelelő növekedését és a természetes színvisszaadást. 

Letisztult formavilágú LED lámpa, amit függesztett használatra terveztek mennyezetről vagy tartó konzolról lógatva. A fém konzol nem része a terméknek.

Profi akvaristáknak ajánljuk.

Méret: 1176(mm) X 125 (mm) X 20 (mm)

Ajánlott akvárium szélesség: 120-130 cm

LED: RGB-W

Színhőmérséklet: 6700K

Lumen: 7500lm

Energiafogyasztás: 110W

LED élettartam: 30,000 óra

Üzemi hőmérséklet: 0~35℃

Súly: 5 kg

Garancia: 2 év

A lámpa nem vízálló, fröccsenésvédelemmel ellátott.

További információ
NévTwinstar Light III 1200SP - 120 cm függeszthető LED lámpa
CikkszámLIGHT1200SPIII
EAN8809417578391
Súly (kg)5.000000
GyártóTwinstar
Energiahatékonysági osztályG
Minimális energiatakarékossági osztályG
Maximális energiatakarékossági osztályA
Világítás típusaFüggesztett

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Twinstar Light III 600SP - 60 cm függeszthető LED lámpa Előző Twinstar Light III 600SP - 60 cm függeszthető LED lámpa
Ugrás fel