Twinstar 2 Nano Plus - víz sterilizátor 50 - 250 literig

A Twinstar megjelenése óta töretlen sikerrel hódít az akvakertészek között. A megújult Twinstar II. Nano Plus működési elve, hogy  nano és mikro oxigén buborékokat termel. Használatával látványos növekedésre ösztönözhetjük növényeinket. Halaink élénkebbek, színesebbek lesznek. Jótékony hatásának köszönhetően az akvárium egyensúlya helyrebillen, mely így már magától képes legyőzni az esetlegesen megjelenő algát.

A készülék 50-250 literig használható.

Használati útmutató angol: Twinstar

Kizárólagosan édesvízi akváriumokhoz alkalmazható!

Raktáron
SKU
999258-3
52000Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Egy érintéssel beállítható, nincs szükség időzítőre, a készülék magától kapcsol ki,-be. 

Használati utasítás:
Nyomja be a készülék vezérlőpaneljén található gombot. A kék led villog. A következő nyomásra a Mode1 (50-100 literes akváriumokhoz) állapotra ugrik a kék led ég. Még egy nyomásra a Mode2 (100-200 literes akváriumhoz) állapotra ugrik, újabb nyomásra Mode3 (200-250 literes akváriumhoz) lép és kék led ég. Újabb nyomásra a készülék kikapcsol.

Figyelem!
Áramszünet esetén a készülék kikapcsol. Manuálisan kell visszakapcsolni.   

Karbantartás:
A műanyag részeket nedves ronggyal töröljük át.

FONTOS, hogy a  porlasztót évente cseréljük az elhasználódás miatt.

FONTOS, hogy a fém hálót TILOS dörzsölni. A porlasztót csak áztatni szabad az erre alkalmas tisztítókkal!

Gyakran ismételt kérdések!

Hogy segíti elő a növények növekedését? 
A növények növekedéséhez számos tápanyagra van szükség. Amennyiben valamely tápanyagbl a növények hiányt szenvednek, hiába van a többi anyagból megfelelő mennyiség, a növények növekedése megáll. (Liebig minimumtörvénye) A Twinstar a nyomelemek beépülését segíti elő hatékonyan. 

Használható új indítású akváriumhoz is?
Természetesen, hisz így az egyensúly már a kezdetektől segítve van a készülék által. Természetesen a már működő akváriumok esetében is hatékony segítséget nyújt. A Twinstar-al végzett kísérletek azt mutatták, hogy a növények 40-50%-al gyorsabb növekedést produkáltak, ezáltal ezek az akváriumok nem is voltak algásak. 

Kezdő, vagy haladó akvaristáknak való?
Mindenki számára hasznos felszerelés a Twinstar.  Használható a kezdetektől, így hasznos segítséget nyújta a kezdeti akvárium indítási nehézségek leküzdésében. A haladók számára is nagy segítség, hiszen a felpörgetett high-tech akváriumokhoz még a tapasztalt akvaristáknak is odafigyelés kell. 

Jelent-e veszélyt garnéláknak csigáknak, halaknak?
Semmilyen veszélyt nem jelent az akváriumi állatok és növények számára!

Csomag tartalma:

TWINSTAR Model: IC2 - Interaktív intelligens kontroller
TWINSTAR Type: Nano plus

MODE 1:
50 - 100 literig

MODE 2:
100 - 200 literig

MODE 3:
200 - 250 literig 

További információ
Name Twinstar 2 Nano Plus - víz sterilizátor 50 - 250 literig
SKU 999258-3
Manufacturer Twinstar
Akvárium mérethez 250L alatt
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.