Green Aqua TV

Wabi Kusa lépésről-lépésre


Danyikó Tamás (Green Aqua) néhány egyszerű lépésben bemutatja, hogy hogyan készítsünk egy szép Wabi Kusa tálat - ehhez Red Moor fát és Hemianthus Callitrichoides 'Cuba' növényt használtunk.

Thorsten Muck (Oase CEO) interjú


Ezt a 15 perces interjút az Oase vezetőjével, Thorsten Muck úrral készítette Farkas Balázs a kerti tavi és akvarisztikai termékeket gyártó cég németországi látogatása során.

Az OASE filmje


Az OASE filmje - Green Aqua látogatás a kerti tavi és akvarisztikai technikát gyártó németországi vállalat központjába. Remek termékek, remek technológia és fantasztikus emberek!

A Green Aqua filmje


A növényes akvarisztika segít újra közelebb kerülni a természethez. Ismerje meg az akvakertészet szépségét velünk! A magyar feliratok bekapcsolásához a fenti ablakban a CC ikonra kell kattintani.

Florestas Submersas - Takashi AMANO


A lisszaboni Oceanáriumban található Florestas Submersas (víz alatti erdő) a japán mester utolsó alkotása. A 40 méter hosszú remekmű a világ legnagyobb növényes akváriuma. Lélegzetelállító!

Dennerle Nano akvárium


Ez a csupán 3 hetes (!) Dennerle NanoCube akvárium üde, algamentes víz alatti világ - a Green Aqua galéria egy apró ékszere. Aquario CO2 rendszerrel üzemeltetjük.

106 éves akvárium (galéria akvárium)


A galériánk emeletén található ez az 1910-ből származó kovácsoltvas keretes, több mint egy évszázados csoda. A videón a berendezés kétéves állapota látható. Részletek, történelem.

Cliff Rhapsody (galéria akvárium)


A Green Aqua törökbálinti galériájában található, Danyikó Tamás által készített 60x30x36 cm-es (64 literes) akvárium bemutató, másfél perces videója. A felhasznált termékek listája.

Roots of Harmony (galéria akvárium)


A Green Aqua törökbálinti galériájában található, Lantos Viktor által készített 120x45x45 cm-es (243 literes) akvárium bemutató, 2 perces videója. A felhasznált eszközök listája ezen az oldalon található.

Green Passage (galéria akvárium)


A törökbálinti galéria emeletén, Balázs Gábor és Danyikó Tamás által készített 60x30x45 cm-es (81 literes) akvárium 1 perces bemutató videója. A felhasznált eszközök listája ezen az oldalon található.

Oktató-anyagokOase BioMaster szűrő bemutató


Kicsomagoltuk az új Oase Biomaster Thermo 600 külső szűrőt, és bemutatjuk az összeszerelését és a működését.

Dennerle NanoCube beüzemelés


Kicsomagoltuk a Dennerle 30 literes NanoCube Complete akvárium szettet! Bemutatjuk, hogyan kell összeállítani gyorsan és egyszerűen egy kisméretű növényes akváriumot.

A CO2 rendszer összeállítása


Néder Attila 3 percben bemutatja, hogy hogyan kell összeállítani egy akváriumi szén-dioxid (CO2) rendszert. Minden, amit az akváriumi CO2 befecskendezésről tudni kell - Green Aqua CO2 tájékoztató.

Látogatás a Dennerle kertészetében


A Green Aqua csapat 2015-ben a Dennerle németországi központjában járt. Európa egyik legnagyobb vízinövény-kertészetében, Stefan Hummel "PlantaHunter" vezetésével egy 2 perces kisfilmet is forgattunk.

Az ADA Lengyelország film


Felejthetetlen, 4 perces élménybomba Európa talán leghangulatosabb akvakertész galériájából. A Lengyelországi Tychy-ben található ADA galériát Adam Paszczela építette és üzemelteti.

Reggeli haletetés


A Green Aqua emeleti galériájában található 650 literes akváriumban a fények felkapcsolódása előtt etetjük a halakat, Dennerle Complete Gourmet Menu és Color Booster haltápokkal.Akvakertészet a médiában

Kék bolygó magazin (M2)


A Magyar Televízió műsorán a modern akváriumok alapjairól, a garnélákról és az akvakertész versenyekről beszélgettünk. Az 5 perces tv-filmben a legjobb képeink is megjelentek.

Víz alatti kertek 1. rész (HírTV)


A HírTV-n sugárzott Vízválasztó című sorozat 89. részében Víz alatti kertek alcímmel a Green Aqua galéria akváriumait és az akvakertészetet mutatjuk be és a növényes akvarisztika alapjairól beszélünk, 5 percben.

Víz alatti kertek 2. rész (HírTV)


A HírTV-n sugárzott Vízválasztó című sorozat 90. részében Víz alatti kertek alcímmel a Green Aqua galéria akváriumait és az akvakertészetet mutatjuk be és a növényes akvarisztika alapjairól beszélünk, 5 percben.

Berendezés Szandinál (TV2)


A Green Aqua McMenemy Márk felkérésére a TV2 csatornán sugárzott Otthon a kertben című műsor keretében a magyar énekesnő, Szandi otthonában épített meg egy 120 cm széles növényes akváriumot.Greenteam sorozat, 5 rész a Spektrum Home televízó műsorán - Zsédával

McMenemy Márk és a Greenteam csapata Zsédánál és a Green Aqua törökbálinti galériában forgatott. Berendeztünk egy gyönyörű növényes akváriumot az énekesnő nappalijában és közben a víz alatti kertekről beszélgettünk.Akvárium a Premier Nyomdában 1.


A közel 2 perces filmet 2013-ban a Premier Nyomdában készítettük, az egyik legrégebbi és legjobb ügyfelünknél. A videón az akvárium bejáratás után, már kifejlett állapotban látható.

Akvárium a Premier Nyomdában 2.


A közel 4 perces filmet 2014-ben a Premier Nyomdában készítettük, az egyik legrégebbi és legjobb ügyfelünknél. Ez a berendezés évekig üzemelt - gyakorlatilag algamentes otthont biztosítva a gyönyörű Kakadu sügéreknek.

Villásfarkú kalászhalak


A Green Aqua törökbálinti galériájában egyik kedvenc halunkat a Villásfarkú kalászhalat (Iriatherina Werneri) kaptuk lencsevégre. A halacskák a mohákat és Hygrophila Pinnatifida páfránynak is otthont adó akváriumban úszkálnak.Before the Creation of Adam


A Farkas Balázs által készített európai bronzérmes verseny-akvárium az IAPLC versenyen az 50. helyezést érte el. A köveket Ámmer Gergő szobrászművész faragta, bazaltból.

Savannah - akvárium videó


A Szecsei Tibor által készített akvárium a 2014 évi IAPLC-n az előkelő 179. helyzést érte el. Az alkotás a kis fákra kötözött mohákkal az afrikai szavanna világát idézi.

Reborn - akvárium videó


Lantos Viktor a saját otthonában készítette ezt a gyönyörű iwagumi stílusú, köves akváriumot. A videó a füvek fölött békésen úszkáló halakat rögzíti.

Green Aqua galéria bemutató (PeHa68)


A lengyelországi PeHa68 csapata Töröbálintra látogatott a Green Aqua galériába és itt készítette ezt a közel 5 perces kisfilmet 2014 augusztus 9-én.AZ ÖSSZES GREEN AQUA TV EPIZÓD

Az alábbi ablakban az összes Green Aqua TV epizód megtekinthető. A filmek külön-külön is kiválaszthatóak az ablak bal felső sarkában található kisméretű "lista-ikonra" történő kattintással.


 

Növényes akvárium
Növényes akvárium
Akvakertészet
Lélegzetelállító látvány, kristálytiszta víz. Természetes, stabil ökoszisztémák.
különlegességek hollandiából
Új Aquaflora növények
Mostantól más kertészeteknél nem elérhető, új fajtákat is forgalmazunk.
Aquaflora növények
Fényképes leírás a Green Aqua galériájának 22 akváriumában felhasznált technikával és élőlényekkel. (A versenyakváriumaink fotói itt találhatóak.)
Működésének 10. éve elején megnyittuk a Green Aqua vadonatúj galériáját Budapesten! Az új bolt több, mint háromszor nagyobb mint a régi. Nézze meg!
Green Aqua növény wellness csomag
Macro és Micro tápanyagok, CO2 pótlás. Növény wellness csomagjaink.
Green Aqua alga tájékoztató
Algásodás, ködös víz, felszín hártya? Segítünk a megoldásban!
Minden, amit a karbantartásról tudni kell. Olvassa el az RO tájékoztatót is.
Miért van szén-dioxidra szüksége az akváriumi növényeinknek?
Rotala 'Hra', Green
Minden a növényválasztásról és a telepítésről. Fotó: Rotala H'ra, Green.
Nano akváriumok, CO2, szűrés. Termékbemutatók, inspiráció.