Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Green Aqua TV

Wabi Kusa lépésről-lépésre


Danyikó Tamás (Green Aqua) néhány egyszerű lépésben bemutatja, hogy hogyan készítsünk egy szép Wabi Kusa tálat - ehhez Red Moor fát és Hemianthus Callitrichoides 'Cuba' növényt használtunk.

Thorsten Muck (Oase CEO) interjú


Ezt a 15 perces interjút az Oase vezetőjével, Thorsten Muck úrral készítette Farkas Balázs a kerti tavi és akvarisztikai termékeket gyártó cég németországi látogatása során.

Az OASE filmje


Az OASE filmje - Green Aqua látogatás a kerti tavi és akvarisztikai technikát gyártó németországi vállalat központjába. Remek termékek, remek technológia és fantasztikus emberek!

A Green Aqua filmje


A növényes akvarisztika segít újra közelebb kerülni a természethez. Ismerje meg az akvakertészet szépségét velünk! A magyar feliratok bekapcsolásához a fenti ablakban a CC ikonra kell kattintani.

Florestas Submersas - Takashi AMANO


A lisszaboni Oceanáriumban található Florestas Submersas (víz alatti erdő) a japán mester utolsó alkotása. A 40 méter hosszú remekmű a világ legnagyobb növényes akváriuma. Lélegzetelállító!

Dennerle Nano akvárium


Ez a csupán 3 hetes (!) Dennerle NanoCube akvárium üde, algamentes víz alatti világ - a Green Aqua galéria egy apró ékszere. Aquario CO2 rendszerrel üzemeltetjük.

106 éves akvárium (galéria akvárium)


A galériánk emeletén található ez az 1910-ből származó kovácsoltvas keretes, több mint egy évszázados csoda. A videón a berendezés kétéves állapota látható. Részletek, történelem.

Cliff Rhapsody (galéria akvárium)


A Green Aqua törökbálinti galériájában található, Danyikó Tamás által készített 60x30x36 cm-es (64 literes) akvárium bemutató, másfél perces videója. A felhasznált termékek listája.

Roots of Harmony (galéria akvárium)


A Green Aqua törökbálinti galériájában található, Lantos Viktor által készített 120x45x45 cm-es (243 literes) akvárium bemutató, 2 perces videója. A felhasznált eszközök listája ezen az oldalon található.

Green Passage (galéria akvárium)


A törökbálinti galéria emeletén, Balázs Gábor és Danyikó Tamás által készített 60x30x45 cm-es (81 literes) akvárium 1 perces bemutató videója. A felhasznált eszközök listája ezen az oldalon található.

Oktató-anyagokOase BioMaster szűrő bemutató


Kicsomagoltuk az új Oase Biomaster Thermo 600 külső szűrőt, és bemutatjuk az összeszerelését és a működését.

Dennerle NanoCube beüzemelés


Kicsomagoltuk a Dennerle 30 literes NanoCube Complete akvárium szettet! Bemutatjuk, hogyan kell összeállítani gyorsan és egyszerűen egy kisméretű növényes akváriumot.

A CO2 rendszer összeállítása


Néder Attila 3 percben bemutatja, hogy hogyan kell összeállítani egy akváriumi szén-dioxid (CO2) rendszert. Minden, amit az akváriumi CO2 befecskendezésről tudni kell - Green Aqua CO2 tájékoztató.

Látogatás a Dennerle kertészetében


A Green Aqua csapat 2015-ben a Dennerle németországi központjában járt. Európa egyik legnagyobb vízinövény-kertészetében, Stefan Hummel "PlantaHunter" vezetésével egy 2 perces kisfilmet is forgattunk.

Az ADA Lengyelország film


Felejthetetlen, 4 perces élménybomba Európa talán leghangulatosabb akvakertész galériájából. A Lengyelországi Tychy-ben található ADA galériát Adam Paszczela építette és üzemelteti.

Reggeli haletetés


A Green Aqua emeleti galériájában található 650 literes akváriumban a fények felkapcsolódása előtt etetjük a halakat, Dennerle Complete Gourmet Menu és Color Booster haltápokkal.Akvakertészet a médiában

Kék bolygó magazin (M2)


A Magyar Televízió műsorán a modern akváriumok alapjairól, a garnélákról és az akvakertész versenyekről beszélgettünk. Az 5 perces tv-filmben a legjobb képeink is megjelentek.

Víz alatti kertek 1. rész (HírTV)


A HírTV-n sugárzott Vízválasztó című sorozat 89. részében Víz alatti kertek alcímmel a Green Aqua galéria akváriumait és az akvakertészetet mutatjuk be és a növényes akvarisztika alapjairól beszélünk, 5 percben.

Víz alatti kertek 2. rész (HírTV)


A HírTV-n sugárzott Vízválasztó című sorozat 90. részében Víz alatti kertek alcímmel a Green Aqua galéria akváriumait és az akvakertészetet mutatjuk be és a növényes akvarisztika alapjairól beszélünk, 5 percben.

Berendezés Szandinál (TV2)


A Green Aqua McMenemy Márk felkérésére a TV2 csatornán sugárzott Otthon a kertben című műsor keretében a magyar énekesnő, Szandi otthonában épített meg egy 120 cm széles növényes akváriumot.Greenteam sorozat, 5 rész a Spektrum Home televízó műsorán - Zsédával

McMenemy Márk és a Greenteam csapata Zsédánál és a Green Aqua törökbálinti galériában forgatott. Berendeztünk egy gyönyörű növényes akváriumot az énekesnő nappalijában és közben a víz alatti kertekről beszélgettünk.Akvárium a Premier Nyomdában 1.


A közel 2 perces filmet 2013-ban a Premier Nyomdában készítettük, az egyik legrégebbi és legjobb ügyfelünknél. A videón az akvárium bejáratás után, már kifejlett állapotban látható.

Akvárium a Premier Nyomdában 2.


A közel 4 perces filmet 2014-ben a Premier Nyomdában készítettük, az egyik legrégebbi és legjobb ügyfelünknél. Ez a berendezés évekig üzemelt - gyakorlatilag algamentes otthont biztosítva a gyönyörű Kakadu sügéreknek.

Villásfarkú kalászhalak


A Green Aqua törökbálinti galériájában egyik kedvenc halunkat a Villásfarkú kalászhalat (Iriatherina Werneri) kaptuk lencsevégre. A halacskák a mohákat és Hygrophila Pinnatifida páfránynak is otthont adó akváriumban úszkálnak.Before the Creation of Adam


A Farkas Balázs által készített európai bronzérmes verseny-akvárium az IAPLC versenyen az 50. helyezést érte el. A köveket Ámmer Gergő szobrászművész faragta, bazaltból.

Savannah - akvárium videó


A Szecsei Tibor által készített akvárium a 2014 évi IAPLC-n az előkelő 179. helyzést érte el. Az alkotás a kis fákra kötözött mohákkal az afrikai szavanna világát idézi.

Reborn - akvárium videó


Lantos Viktor a saját otthonában készítette ezt a gyönyörű iwagumi stílusú, köves akváriumot. A videó a füvek fölött békésen úszkáló halakat rögzíti.

Green Aqua galéria bemutató (PeHa68)


A lengyelországi PeHa68 csapata Töröbálintra látogatott a Green Aqua galériába és itt készítette ezt a közel 5 perces kisfilmet 2014 augusztus 9-én.AZ ÖSSZES GREEN AQUA TV EPIZÓD

Az alábbi ablakban az összes Green Aqua TV epizód megtekinthető. A filmek külön-külön is kiválaszthatóak az ablak bal felső sarkában található kisméretű "lista-ikonra" történő kattintással.


 

Növényes akvárium
Növényes akvárium
Akvakertészet
Lélegzetelállító látvány, kristálytiszta víz. Természetes, stabil ökoszisztémák.
Dennerle NanoCube szettek
Akciós akváriumok
A németországi Dennerle jó minőségű nano akvárium szettjei most akcióban!
Dennerle NanoCube 20 és 30 literes akváriumok
Fényképes leírás a Green Aqua galériájának 22 akváriumában felhasznált technikával és élőlényekkel. (A versenyakváriumaink fotói itt találhatóak.)
Élő közvetítések
A hobbi egyik legnagyobb márkájának, az Oase-nak a vezérigazgatójával, Thorsten Muck úrral élőben beszélgettünk. További videók a Green Aqua TV-ben.
Green Aqua növény wellness csomag
Macro és Micro tápanyagok, CO2 pótlás. Növény wellness csomagjaink.
Green Aqua alga tájékoztató
Algásodás, ködös víz, felszín hártya? Segítünk a megoldásban!
Minden, amit a karbantartásról tudni kell. Olvassa el az RO tájékoztatót is.
Miért van szén-dioxidra szüksége az akváriumi növényeinknek?
Hygrophila Pinnatifida
Hogyan és hova ültessünk? Képes tájékoztató. Fotó: Rotala 'Vietnam H'ra'
Egy 60 cm-es növényes akvárium építése lépésről-lépésre, képekben.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem