INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Tropica System 60 CO2 szett

4 490 Ft
Készleten
Cikkszám
33-700

Tropica System 60 CO2 szett

A legtöbb akváriumi növény nem fejlődik megfelelően CO2 adagolása nélkül, de az alga annál inkább! Ezért CO2 bevitel nélkül az igényesebb növények stresszelni fognak és az alga ellepi az akváriumot.

A Plant Growth System 60 szett egy:

:: Egyszerű és olcsó megoldás a növények számára szükséges CO2 bejuttatására kis akváriumokhoz  
:: Könnyű beüzemelni, használni és karbantartani
:: Megfelelő mint egy indító szett, ahol egy kis változás is látványos eredményt hoz majd növényeinknél. Ezeket a pozitív jeleket pedig mi is észrevesszük a növényeken.

Zselés CO2 rendszer kiváltására tökéletes megoldás.

Használati útmutató:

1) Töltse meg a tartályt akvárium vízzel és tegye be az akvárium sarkába a szűrő mellé.
2) Ellenőrizze, hogy a fedél zárva van a kis szilikon zárral.
3) Csatlakoztassa a CO2 csövet a CO2 palackhoz, csatlakoztassa rá a visszafolyásgátló szelepet. Figyeljen a gáz haladási irányára
4) Töltse meg a tartályt a táblázat szerint. Töltse meg a tartályt minden nap a lámpa felkapcsolása előtt.

A táblázat megmutatja a napi adagolást (ml-ben) a különböző akvárium méretek esetén. A tartály érdemes átszellőztetni egyszer egy héten, amikor leveszük a szilikon zárat a tartályról. 1 CO2 palack kb 5000 ml gázt tartalmaz, ami 1 hónapig elég egy 60 literes akvárium esetén a táblázat alapján.

A szetthez külön vásárolható 3 darabos CO2 tartály.

 

További információ
NévTropica System 60 CO2 szett
Cikkszám33-700
EAN5703249700001
GyártóTropica

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Tropica Specialized növénytáp - 125 ml Előző Tropica Specialized növénytáp - 125 ml
Ugrás fel