The wishlist name can't be left blank

Tropica Elatine hydropiper TC (zselés)

Család: Elatinaceae
Származási hely: Dél-Európa
Magasság: 0-3 cm
Szélesség: 3-10+ cm
Fényigény: alacsony-magas
Hőmérséklet: 18-23 °C
Vízkeménység: nagyon lágy-kemény
pH tolerancia: 5-7,5
Növekedési ütem: közepes
Igény: alacsony-közepes

 

Raktáron
SKU
33-141-TC
2100Ft

Az Elatine hydropiper egy igazi unikum a hazai vízinövénykínálatban. A Glossostigma-hoz hasonló, de annál kisebb levelei látványosak és a kis növény gyorsan benövi a neki szánt területet. Alacsony fényigénye miatt, akár low-tech akváriumok előtéri növénye is lehet. Kisebb darabokra vágva, egymástól pár centiméteres távolságra ültessük, így szépen el fogja foglalni az aljzatot, akár egy kis szőnyeg.

A Elatine hydropiper egy nagyon mutatós előtéri növény, mely viszonylag kevésbé igényes. Vízfelszín fölött tartva apró vörös virágot hoz.  A Green Aqua dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények.

A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!

Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

 

További információ
Name Tropica Elatine hydropiper TC (zselés)
SKU 33-141-TC
Gyártó Tropica
Szín Zöld
Növény típusa Speciális igényű