CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Tropica Art Cards 5 db - 13x18 cm (Cyperus)

2 390 Ft
478 Ft / 1 db
Nincs készleten
Cikkszám
33-521

Tropica művészeti poszterek és -kártyák akvárium növényekkel

Az 1970-es alapítás óta a Tropica elismert akvarell művészekkel készíttet egyedi akvarell festményeket. A sok akvarell rajz válogatása új életet kapott a gyönyörű plakátokon (5 különböző) és művészeti kártyákon (2 különböző készlet, mindegyik 5 kártyával), amelyek illeszkednek a modern belsőépítészetbe.

A poszterek mérete 40 x 30 cm, a művészeti kártyák mérete 13 x 18 cm.

Az összes kártya és poszter 300 grammos papírra van nyomtatva, mely gyönyörűen reprodukálja a színeket.

További információ
NévTropica Art Cards 5 db - 13x18 cm (Cyperus)
Cikkszám33-521
EAN5994460023998
Súly (kg)0.100000
GyártóTropica

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Tropica növény - Taxiphyllum barbieri moha lávakövön Előző Tropica növény - Taxiphyllum barbieri moha lávakövön
Ugrás fel