INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Trixie terrárium esőztető rendszer

36 000 Ft
Nincs készleten
Cikkszám
TRX76308

Trixie esőztető rendszer

Amennyiben célunk, az esőerdők párás környezetét imitálni és a napi többszöri esőztetést szeretnénk megoldani, a viváriumban, terráriumban, vagy a floráriumban, ez a szett a tökélketes megoldás. A csomagban minden fontos alkatrész megtalálható, mely az esőzetéshez szükséges. A beüzemelése egyszerű és praktikus. 

A csomag tartalma:
- nagynyomású esőztető kompresszor (12V) állítható teljesítménnyel (12 szórófejig bővíthető)
- állítható szórófejek (3db) fix 50 fokos szórási szöggel 
- csepegtető fej (opcionálisan használható, egyes növények csepegtetéses öntözésére, vagy kaméleonok állandó friss víz ellátására)
- tapadókorongok üvegre rögzítésre és fémhálós ketrecre rögzítő idomok
- 4/6-os esőztető cső kb 2 méter.
- L-idom (1db) 90 fokos kanyar idom
- Üvegtetőn átvezető idom 
- víztároló tartály zárhazó tetővel. Kb 5 liter

 A termék angol, német leírása itt olvasható.

 

 


 

További információ
NévTrixie terrárium esőztető rendszer
CikkszámTRX76308
EAN4011905763088
GyártóGreen Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Green Aqua terráriumi esőztető szórófej - 4 fejes, flexi Előző Green Aqua terráriumi esőztető szórófej - 4 fejes, flexi
Ugrás fel