CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

The Lightground RGB Smart háttérvilágítás 60x36 cm

124 990 Ft
Készleten
Cikkszám
9996036

A LED akvárium háttérvilágítással nem csak az akvárium fotózását könnyíthetjük meg, de az egyenletes plusz fénnyel gyönyörűen kiemelhetjük egész akvárium színét és formáját. Az RGB szalagok két különálló szakaszának köszönhetően egymástól függetlenül vezérelhetjük a panel alsó és felső részét, így széles színátmenetet érhetünk el. Ez a megoldás gyakorlatilag korlátlanul teszi lehetővé két szín egymás közötti keverését.

A vezérlés egy telefonos alkalmazáson keresztül történik (Tuya / Smart Life), amely lehetővé teszi ütemezések létrehozását és különféle fényeffektusok beépítését. Annak ellenére, hogy színes panelről van szó, képes fehéren ragyogni, mint egy szabványos fényforrás. A háttér hátsó oldalának derengése nagyon jól feldobja a sötét nappali hangulatát.

  • Egyszerű felszerelés
  • Szabályozható fényerő
  • Smart Life applikációval bármilyen színre beállítható és időzíthető.
  • 60x30x36 cm-es akváriumhoz ajánlott
  • 12 V tápegység

Több méretben kapható. Rendelésre egyedi méretet is le tudunk gyártatni.

Teljesítmény: 21W/m

Hosszúság: 60 cm

Magasság: 36 cm

Fényerő: 2640 lumen/m

További információ
NévThe Lightground RGB Smart háttérvilágítás 60x36 cm
Cikkszám9996036
EAN5994460028092
Súly (kg)2.000000
GyártóLightground

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Chihiros háttérvilágítás - 90x45 cm Előző Chihiros háttérvilágítás - 90x45 cm
Ugrás fel