INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

The Lightground háttérvilágítás 60x36 cm

Akciós ár 77 990 Ft Lista ár 83 990 Ft
Készleten
Cikkszám
999534

A LED akvárium háttérvilágítással nem csak az akvárium fotózását könnyíthetjük meg, de az egyenletes plusz fénnyel gyönyörűen kiemelhetjük egész akvárium színét és formáját. A panelek alapfelszereltségként fehér-kék színátmenettel és szabályozóval vannak felszerelve, amely a fényteljesítmény beállítására szolgál, és be-/kikapcsoló gombbal rendelkezik.

A háttér hátsó oldalának fehéres derengése nagyon jól feldobja a sötét nappali hangulatát.

A tiszta fehér szín ragyogó látványt kölcsönöz. A fény intenzitását a mellékelt fényerőszabályzóval módosíthatjuk a megfelelő összhatás eléréséhez. 

  • Egyszerű felszerelés
  • Szabályozható fényerő
  • Homogén fehér fény
  • Tápellátás 12V

Több méretben kapható. Rendelésre egyedi méretet is le tudunk gyártatni.

Teljesítmény: 13 W

Hosszúság: 60 cm

Magasság: 36 cm

 

További információ
NévThe Lightground háttérvilágítás 60x36 cm
Cikkszám999534
EAN5994460024735
GyártóLightground

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA szűrő kifolyócső P-6 - 13mm Előző ADA Lily Pipe szűrő kifolyócső P6 - 13mm
Ugrás fel