INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

The Lightground háttérvilágítás 60x36 cm

Akciós ár 72 990 Ft Lista ár 83 990 Ft
Raktáron
Cikkszám
999534

A LED akvárium háttérvilágítással nem csak az akvárium fotózását könnyíthetjük meg, de a plusz fénnyel gyönyörűen kiemelhetjük az egész akvárium színét és formáját. 

A tiszta fehér szín ragyogó látványt kölcsönöz. A fény intenzitását a mellékelt fényerőszabályzóval módosíthatjuk a megfelelő összhatás eléréséhez. 

Teljesítmény: 13 W

Hosszúság: 60 cm

Magasság: 36 cm

Kérésre egyedi méretben is kapható a háttérvilágítás. 

 

További információ
Név The Lightground háttérvilágítás 60x36 cm
Cikkszám 999534
EAN 5994460024735
Gyártó Green Aqua

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

AKCIÓ 13%
Seachem Vibrant Sea - tengeri só - 830 l korallos tengervízhez Előző Seachem Vibrant Sea - tengeri só - 830 l korallos tengervízhez
Ugrás fel