CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Tetra Test AlgaeControl 3in1 - PO4, NO3, KH csíkteszt (25 db-os)

7 390 Ft
296 Ft / 1 db
Készleten
Cikkszám
299078

A tavakban és akváriumokban az algásodás sikeres megakadályozása érdekében a vízparamétereket rendszeresen ellenőrizni kell.

A Tetra Test AlgaeControl 3in1 az optimális segítség a nitrát és foszfát vízparaméterek mérésében. Ez megkönnyíti a legfontosabb algaparaméterek ellenőrzését, és sikeresen megakadályozza az algák növekedését a tóban és az akváriumban.

A Tetra AlgaeControl 3in1 teszt a karbonátkeménységet is méri, mert ez a vízparaméter nagyon fontos a stabil vízviszonyokhoz és a hirtelen savasságcsökkenés megelőzéséhez.

A Tetra Test AlgaeControl 3in1 használatához egyszerűen mártsa a vízbe, és egy-két másodpercig forgassa a vízben. 60 másodperccel később olvassa le a legfontosabb információkat a víz nitrát, foszfát és karbonát keménységéről anélkül, hogy lerázná a felesleges vizet. A színskála segítségével megállapítható, hogy ezek a biztonságos tartományon belül vannak-e, vagy szükség van-e növelésre netán csökkentésére.

További információ
NévTetra Test AlgaeControl 3in1 - PO4, NO3, KH csíkteszt (25 db-os)
Cikkszám299078
EAN4004218299078
Súly (kg)0.100000
GyártóTetra

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Ugrás fel