The wishlist name can't be left blank

Termékek házhozszállítása

 

Házhoz szállítási költség

 

14.900 Ft rendelés-összeg alatt: 1690 Ft
14.900 Ft rendelés-összeg fölött: INGYENES
Nagyméretű csomagok (pl. akvárium, bútor): egyedi ár

 

A normál méretű belföldi csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki! A GLS csomagjainkat itt követheti nyomon. A GLS több kényelmi szolgáltatást is biztosít, ilyen például az SMS és email értesítő a szállítást megelőző napon. Az emlékeztetőben a csomagszám és - amennyiben utánvétes fizetési módot választottunk -az utánvét értéke is szerepel.

A Green Aqua a nagyobb méretű csomagok szállítását belföldre és külföldre is a DHL Express vagy a TNT segítségével végzi - a legtöbbször raklapos szállítással. Az angol nyelvű export árlista itt található.

GLS

A csomag kézbesítése

 

A GLS a csomagot a feladást követő munkanapon, és munkaidőben kézbesíti (a GLS depóvárosokban akár munkaidőn kívül is, 20 óráig). Amennyiben senki nem veszi át a csomagot, a futár értesítést hagy a postaládájában vagy felhívja Önt. Az írásos értesítésen a GLS központi ügyfélszolgálati telefonszáma (06-29-88-67-00 vagy 06-20-890-0660) mellett a futár saját telefonszáma is szerepel. Ha ezt felhívja, biztosan meg tudnak beszélni olyan időponton és helyszínt, ahol az átadás-átvétel gond nélkül lebonyolítható.

A futárok rendkívül rugalmasak és segítőkészek, hiszen anyagilag is érdekeltek abban, hogy a címzetthez a leggyorsabban eljusson a csomag. Ha nem sikerül felvenni a kapcsolatot Önnel, a csomagot 5 napig a legközelebbi GLS depóban (GLS depovárosok listája) tárolják. A futár az 5 nap alatt ismételten megpróbálja a kézbesíteni azt. Ha ismételten nem tud Önnel kapcsolatba lépni, és senki nem jelentkezik a Depóban tárolt csomagért, akkor a GLS visszaszállítja azt a Green Aqua Kft.-nek.

Speciális termékek szállítása

A speciális termékekre a normál termékektől eltérő szállítási feltételek vonatkoznak. Kérjük, rendelés előtt olvassa el, hogy a megfelelő átvételi lehetőséget választhassa, illetve a kiszállítás időpontjáról tájékozódhasson.

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
A megrendeléskor lehetőség van a budapesti boltunkban történő személyes átvételt is választani. Amennyiben rendelését személyes átvétellel rendelte meg, abban az esetben a csomagot üzletünkből veheti át nyitvatartási időben. - munkanapokon hétfőtől péntekig 10-17 óráig, szombaton 10-13 óráig.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!

Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

 

 

GLS Flex Delivery Service

A Green Aqua által 2015-ben bevezetett GLS FLEX DELIVERY SERVICE bővíti a csomag-átvételi és értesítési lehetőségeket - különösen az oldal alján is felsorolt GLS Depovárosok esetében (GLS depovárosok listája)!

 

Kényelmi szolgáltatások

  • A csomagot igény szerint munkaidő után is kézbesíti a GLS (17-20 óra között) - az oldal alján található lista szerinti GLS depovárosokban!
  • A csomag a címzett rendelkezése alapján GLS CsomagPontokban is átvehető.
  • A címzett két (!) SMS-t és/vagy email-t is kap. Az elsőben a következő munkanapi kiszállítás ténye és az esetleges utánvét összege.
  • A második SMS a kiszállítás reggelén a kiszállítás 3 órás időablakát tartalmazza, a futár telefonszámával együtt.
  • 15 perccel a kézbesítési kísérletet követően a címzett elektronikus értesítést kap és interneten rendelkezhet a csomag sorsáról.

Sikertelen kézbesítés esetén

  1. Új időpont adható meg online
  2. Másik kézbesítési cím is megadható
  3. Kiválaszható egy CsomagPont az átvételhez
  4. Egy közeli GLS depóban is átvehető a csomag.
  5. A csomag átvétele interneten visszautasítható.

Mi a teendő személyes átvétel esetén?

A rendeléseket minden esetben feldoldozzuk, előkészítjük. Ezért a személyes átvételes csomagoknál a feldolgozás után értesítjük a megrendelőt az átvétel lehetséges időpontjáról. A személyes átvételre rendelt csomagokat 1 hétig áll módunkban tárolni. Kérjük addig gondoskodjon az elszállításról. 1 hét után a rendelt csomagot automatikusan visszatároljuk és a rendelése törlésre kerül.

Üzletünk címe:

1119 Budapest, Major köz 12.
Telefon: 06-1-6104627

További elérhetőségeink, térkép.

Szállítási határidők

Webáruházunk több mint 20 beszállító termékeit kínálja. A termékek jelentős része állandóan van készleten, ám egy kisebb részüket nekünk is csak megrendelésre szállítják. Átlagos esetben a megrendelt termékeket 2-5 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot e nélkül küldjük el, vagy arra, hogy másik, hasonló (helyettesítő) terméket válasszon.

MINDEN esetben a Vevő érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. Ha csak mód és lehetőség van rá, akkor a rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot, és több e-mailünkre sem válaszol) önhibánkon kívül nem tudjuk a rendelést a kellő sebességgel feldolgozni. Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg e-mailben, minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a megrendelő igényeit tőlünk vagy besszállítónktól eredő hiba miatt nem sikerül kielégíteni, maximális flexibilitással és pénz visszafizetési garanciával kezelünk!

Dekorációs kövek és fák - Green Aqua


Speciális nagy méretű termékek szállítása

A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret szállítására van lehetőség. Néhány extrém esetben ezért egyedi szállítás szükséges. Tipikusan ilyenek a nagy méretű akváriumok és bútorok. Ezeket egyedi kalkuláció alapján szállítjuk, természetesen az ügyféllel történt egyeztetés után.

 

GLS Depóvárosok listája

ABC sorrendben, 2015.08.31-i állapot szerint, Irsz. és városnév

5600 BÉKÉSCSABA

1000 BUDAPEST

4000 DEBRECEN

3300 EGER

2500 ESZTERGOM

9444 FERTŐSZENTMIKLÓS

2100 GÖDÖLLŐ

9000 GYŐR

7400 KAPOSVÁR

6000 KECSKEMÉT

6400 KISKUNHALAS

3500 MISKOLC

9200 MOSONMAGYARÓVÁR

8800 NAGYKANIZSA

4400 NYÍREGYHÁZA

7600 PÉCS

4150 PÜSPÖKLADÁNY

3100 SALGÓTARJÁN

3950 SÁROSPATAK

8600 SIÓFOK

9400 SOPRON

6700 SZEGED

8000 SZÉKESFEHÉRVÁR

7100 SZEKSZÁRD

5000 SZOLNOK

9700 SZOMBATHELY

2800 TATABÁNYA

5200 TÖRÖKSZENTMIKLÓS

2600 VÁC

4800 VÁSÁROSNAMÉNY

8200 VESZPRÉM

8900 ZALAEGERSZEG

A megrendelt csomagok kiszállításával kapcsolatban a Green Aqua raktárat hívhatja a 06 30 4778280-as telefonszámon.

A nagyméretű csomagok szállítási költségét a weboldalunk automatikusan számolja. Az esetlegesen ki nem számolt extra méretű szállítmányok díját a megrendelés beérkezése után automatikusan kiszámítjuk és a csomag elküldése előtt minden esetben személyesen egyeztetünk ügyfeleinkkel.

Kérdése vagy megjegyzése van? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal. Elérhetőségeink.