Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W (1449 mm)

Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W A Sylvania Grolux T5 fénycsövek kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására kifejlesztett fénycsövek. A gyári leírás szerint a kiemelkedően magas kék és vörös spektrum segíti a növények egészséges fejlődését. A hatása a többi növényes fénycsőhöz képest enyhén rózsaszínes-lilás árnyalatú. Ezzel a halak színét szépen ki lehet emelni. Több növényes akvarista beszámolója szerint a Grolux fénycsövek más fénycsövekkel együtt történő használatakor a Grolux fénycsövek használatával lehetett a legjobban kiemelni a növények/halak színeit. Erre fényképekkel illusztrált hatástanulmányokat is végeztek. Növényes akváriumokban tehát kiegészítő vagy teljes világításként használható. Hagyományos akváriumokban önmagában is használható, rendkívül jól kihozza a halak színeit! • Teljesítmény: 80 Watt • Hossz 1449 mm • Átmérő 16 mm (T5) • Színhőmérséklet: 8500 K - hűvös. • Hatás: Lilás-rózsaszínes árnyalat.

Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

Nincs raktáron
SKU
SY-0002749
5990Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A Sylvania Grolux csöveket kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására tervezték. Hatásuk fokozza a fotoszintézist a növényekben, kiemeli a növények és halak természetes színeit. A T8-as fénycsövekhez képest magasabb teljesítményt és fényhasznosítást biztosítanak. Ez a legrégebben használt fénycső-típus a növényes akváriumokhoz. Megbízható német márka. A kép csak illusztráció, az összes Grolux fénycső ugyanolyan külalakkal rendelkezik, mint a képen látható példák!
További információ
Name Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W (1449 mm)
SKU SY-0002749
Manufacturer Sylvania
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.