The wishlist name can't be left blank

Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W (1449 mm)

Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W A Sylvania Grolux T5 fénycsövek kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására kifejlesztett fénycsövek. A gyári leírás szerint a kiemelkedően magas kék és vörös spektrum segíti a növények egészséges fejlődését. A hatása a többi növényes fénycsőhöz képest enyhén rózsaszínes-lilás árnyalatú. Ezzel a halak színét szépen ki lehet emelni. Több növényes akvarista beszámolója szerint a Grolux fénycsövek más fénycsövekkel együtt történő használatakor a Grolux fénycsövek használatával lehetett a legjobban kiemelni a növények/halak színeit. Erre fényképekkel illusztrált hatástanulmányokat is végeztek. Növényes akváriumokban tehát kiegészítő vagy teljes világításként használható. Hagyományos akváriumokban önmagában is használható, rendkívül jól kihozza a halak színeit! • Teljesítmény: 80 Watt • Hossz 1449 mm • Átmérő 16 mm (T5) • Színhőmérséklet: 8500 K - hűvös. • Hatás: Lilás-rózsaszínes árnyalat.

Figyelem! Sajnos a futárszolgálatos kiszállítások során rendszeresen eltörtek a fénycsövek, ezért a kiszállításukat nem tudjuk vállalni. Azonban a fénycsövek üzletünkben folyamatosan készletről elérhetőek.

Raktáron
SKU
SY-0002749
7 290 Ft
A Sylvania Grolux csöveket kifejezetten növényes akváriumok megvilágítására tervezték. Hatásuk fokozza a fotoszintézist a növényekben, kiemeli a növények és halak természetes színeit. A T8-as fénycsövekhez képest magasabb teljesítményt és fényhasznosítást biztosítanak. Ez a legrégebben használt fénycső-típus a növényes akváriumokhoz. Megbízható német márka. A kép csak illusztráció, az összes Grolux fénycső ugyanolyan külalakkal rendelkezik, mint a képen látható példák!
További információ
Name Sylvania Grolux T5 fénycső - 80 W (1449 mm)
SKU SY-0002749
Gyártó Sylvania