Eladás

Hal - Razbóra - Neon razbóra - Sundadanio axelrodi

Sundadanio axelrodi őshazája Borneó. Nevét a felfedezésének helyéről a Nagy Sundanda szigetekről kapta. Azóta a környező vizekben többhelyütt fellelték. Számos színváltozatot fedeztek fel belőle. Sarawak állam déli és keleti részéről származik ez a kék változat. Sajnos a civilizáció erősen veszélyezteti eredeti élőhelyét.

Kedveli a sötét, tanninban gazdag vizeket. A víz legyen lágy és savas. Vízükhöz javasoljuk a Catappa levél és az ADA Black water használatát. Csapathal minimum 10-15 db hal együttartása javasolt. Igen békés látványosan csillogó halacska.

A halak csak személyes átvétellel rendelhetők!
Nincs raktáron
SKU
888089
790Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Latin név: Sundadanio axelrodi 'blue', Rasbora axelrodi
Magyar név: Neon razbóra
Csoport: Pontylazac
Származás: Borneó, Szumátra
Testhossz: 2cm és 3cm között
Viselkedés: Társas rajokban él. A vízfelszín közelében úszkál.
Táplálkozás: Apró élő és fagyasztott eleséget fogyaszt. Jó minőségű száraztáppal is próbálkozhatunk.
Szaporítás: Nehéz
Medence: Minimum 30 literes
Halnépesség: 50 literre 20-30 hal
Hőmérséklet: 23°C-26°C
pH: 4,0-6,5
Keménység: 0-6 NK°
Várható életkor: 3-4 év

További információ
Name Hal - Razbóra - Neon razbóra - Sundadanio axelrodi
SKU 888089
Manufacturer Élőlények
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.