The wishlist name can't be left blank

Tropica Staurogyne Repens TC (zselés)

Tropica 1-2-Grow Staurogyne repens Család: Acanthaceae Származási hely: Brazilia Magasság: 3-10 cm Szélesség: 5-10 cm Fényigény: közepes-nagyon magas Hőmérséklet: 20-28 °C Vízkeménység: lágy-kemény pH tolerancia: 6-8 Növekedési ütem: lassú Igény: alacsony
Raktáron
SKU
33-049G-TC
2 100 Ft

Tropica 1-2-Grow Staurogyne repens

Staurogyne repens egy friss zöld, kompakt előtéri növény. Az Amazonas déli részéről származik a Rio Cristalino folyóból. A legközelebbi rokona az akváriumi növények közül a Hygrophila, de a Staurogyne alacsony termete és sűrű kis zöld levele miatt különbözik tőle. Az ültetés során a leghosszabb egyenes hajtásokat vágjuk le és az új vízszintes hajtások hamarosan elterjednek a talajon.

A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak! Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Tropica Staurogyne Repens TC (zselés)
SKU 33-049G-TC
Gyártó Tropica
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható