The wishlist name can't be left blank

Söchting Oxydator D - Akvárium oxigénellátó (oxidátor) - 100 literig

Söchting Oxydator D - Akvárium oxigénellátó (oxidátor) - 100 literig

A gyártó szabadalmaztatott módszerével normál és aktivált oxigént oldhatunk be a vízbe igen nagy hatékonysággal. Segítségével kiválthatók a zajos légpumpák. A készülékbe hidrogén-peroxidot (H2O2) kell önteni, ami a benne lévő katalizátorral, hosszú, több hétig tartó reakcióba lép. Biztosítva így a folyamatos oxigén ellátást. Elősegíti az aerób baktériumok működését, javítja a halak, garnélák ellenálló képességét. Elősegíti a növények oxigénfelvételét, az éjszakai fázisukban.
Használat: Távolítsuk el a kerámiatalpat a fioláról. A műanyag tömítést szedjük le. Helyezzük be a két katalizátort és öntsük bele a hidrogén-peroxidot. Zárjuk vissza a tömítést és helyezzük a kerámiatalpba. Ezután kb. 2 hétig működik folyamatosan. Maximum 100 literes akváriumig ajánlott. 

 A csomag tartalma:
- Oxidátor készülék (5cmx7,5 cm)
- Katalizátor.

Raktáron
SKU
73s0100
11 990 Ft

Söchting Oxydator D - Akvárium oxigénellátó (oxidátor) - 100 literig

A gyártó szabadalmaztatott módszerével normál és aktivált oxigént oldhatunk be a vízbe igen nagy hatékonysággal. Segítségével kiválthatók a zajos légpumpák. A készülékbe hidrogén-peroxidot (H2O2) kell önteni, ami a benne lévő katalizátorral, hosszú, több hétig tartó reakcióba lép. Biztosítva így a folyamatos oxigén ellátást. Elősegíti az aerób baktériumok működését, javítja a halak, garnélák ellenálló képességét. Elősegíti a növények oxigénfelvételét, az éjszakai fázisukban. 
Használat: Távolítsuk el a kerámiatalpat a fioláról. A műanyag tömítést szedjük le. Helyezzük be a két katalizátort és öntsük bele a hidrogén-peroxidot. Zárjuk vissza a tömítést és helyezzük a kerámiatalpba. Ezután kb. 2 hétig működik folyamatosan. Maximum 100 literes akváriumig ajánlott. Bővebb információ a gyártó oldalán.

 A csomag tartalma:
- Oxidátor készülék (5cmx7,5 cm)
- Katalizátor. 
További információ
Name Söchting Oxydator D - Akvárium oxigénellátó (oxidátor) - 100 literig
SKU 73s0100
Gyártó Söchting
Szín Barna
Akvárium mérethez 100L alatt