The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Söchting Carbonator - Akvárium CO2 ellátó - 250 literig

13 900 Ft
Nincs raktáron
Megszűnt
Cikkszám
73s0050

Söchting Carbonator - Akvárium CO2 ellátó - 250 literig

Használati útmutató.

  1. Rakjuk a műanyag csészébe a kicsomagolt fém golyót
  2. Öntsünk bele a golyót tartalmazó edénybe 1 zacskó port.
  3. Töltsük fel a felirattal ellátott flakont akváriumvízzel
  4. Tekerjük rá a piros adagolócsőrt.
  5. Az egyik kristályos edényt az adagolócsőrrel törjük át az edény tetején található kigyengített pontot és töltsük fel a flakonból vízzel.(a flakonban található maradék vízre még szükségünk lesz)
  6. Helyezzük rá a fekete gumikupakot a kristály tároló edényre és 2-3 percig rázzuk, hogy a kristályok feloldódjanak az edényben
  7. Az adagolóedényben maradt vizet öntsük barna edénybe. (csakis annyival, nem többel!)
  8. Fejjel lefelé helyezzük bele a fekete kupakkal lezárt (feloldott) kristályos edényt a barna műanyag hengerbe
  9. Csavarjuk rá a félgömb tetőt.
  10. Helyezzük el a Carbonátort az akvárium erősebben áramló részében. A vízbe engedéskor maradjon levegő a félgömb kupak alatt. Így stabilabb lesz a víz alatt.

Egy adag elkészített Carbonator 30 napig adagolja a CO2 gázt az akváriumba (25 fokos hőmérsékleten). Miután a szén-dioxid gáz már nem termelődik,nincsenek látható buborékok, vegyük ki a Carbonatort az akváriumból, csavarjuk le a kupakot. A műanyag kristályos edény kidobható.
Figyelem: a fekete gumikupakból csak egy van a csomagban. A következő adag elkészítésekor azt át kell helyezni az új kristályos flakonra.  
Mossuk el a barna tartályt és az új feltöltéshez ismételjük meg a 2. lépéstől a folyamatot. 
Az elhasználódott folyadék a készülékből kiönthető a lefolyóba. Semmilyen káros anyagot nem tartalmaz az élő szervezetekre nézve. 

További információ
Név Söchting Carbonator - Akvárium CO2 ellátó - 250 literig
Cikkszám 73s0050
EAN 4019056777770
Gyártó Söchting

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Söchting katalizátor Oxydator W, A, D, FT - 1 db Előző Söchting katalizátor Oxydator W, A, D, FT - 1 db
Ugrás fel