The wishlist name can't be left blank

Seachem The Bag - háló szűrőanyaghoz

 

Seachem The Bag - háló szűrőanyaghoz

A Seachem Bag™ egy innovatív hegesztett szűrőzsák kifejezetten tartós használatra tervezve. A zsák a 180 mikronos hálójával ellenáll a fehérítőnek és savaknak és kényelmesen visszazárható szűrőanyag csere esetén. A háló mérete 12,7cm x 25,4cm. Bármilyen szűrőanyaghoz használható és különösen hosszú élettartamú. Ellentétben a varrott hálókkal a hegesztett hálók, mint a Seachem Bag rendkívül ellenállóak öblítőkkel, savakkal és más környezeti hatásokkal szemben, amikor a szűrőanyagokat regeneráljuk.

Vigyázzunk arra, hogy a szűrőzsákot ne töltsük túl szűrőanyaggal, mert a varrat hegesztések elengedhetnek. A szűrőzsák nem azonos a 100gr-es Purigen termékhez adott zsákkal. Ez egy sokkal erősebb és nagyobb zsák, ami alkalmas több száz gramm kémiai szűrőközeg tárolására is!

Raktáron
SKU
3100-55
5 190 Ft

Használati útmutató: Egyszerűen helyezzük be a kiválasztott szűrőanyagot például a Seachem Purigen®-t és zárjuk le a zsákot a visszazárható zár segítségével. A legjobb eredmény érdekében a zsákot helyezzük a legnagyobb áramlásba.

További információ
Name Seachem The Bag - háló szűrőanyaghoz
SKU 3100-55
Gyártó Seachem
Szűrőanyag típusa Szűrőanyag zsák