The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Tanganyika Buffer - buffer tanganyika sügéres akváriumhoz - 500 g

7 390 Ft
Raktáron
Cikkszám
283-55

A Tanganyika Buffer™ karbonát sók keveréke, melyekkel a sügerek természetes élőhelyéhez közeli vízparamétereket tudunk elérni a keménység növelésével, pH beállításával és puffer-kapacitás növelésével. A terméket 9.0-9.4 közti pH beállítására tervezték, mely a Tanganyikai sügerek természetes vizeire jellemző. A tökéletes Tanganyikai körülmények előállításához javasolt a Cichlid Lake Salt™ és Cichlid Trace™ termékekkel együtt használni.

Adagolás:

Adagoljon 40-80 literenként 5g (1 lapos teáskanál) sót minden nap a kívánt pH eléréséig. Ezután alkalmazza a pH szinten tartásához, általában két-három hetente egyszer.

Használata akvárium indításakor és vízcserékkor javasolt. Vízcserekor mindig a cserélt mennyiséghez viszonyítsuk az adagolást (a Cichlid Lake Salt adagolását követően!). Párolgás pótlása esetén ne adagoljunk a sóból! Az anyagot érdemes az akváriumba öntés előtt kevés vízben feloldani, majd ezt az akváriumba önteni.

További információ
Név Seachem Tanganyika Buffer - buffer tanganyika sügéres akváriumhoz - 500 g
Cikkszám 283-55
EAN 5994460016938
Gyártó Seachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Seachem PhosGuard - foszfát megkötő szűrőanyag - 500 ml Előző Seachem PhosGuard - foszfát megkötő szűrőanyag - 500 ml
Ugrás fel