INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Stress Guard - halszállítás-stressz csökkentő vízkezelő - 100 ml

2 890 Ft
28 900 Ft / 1 l
Raktáron
Cikkszám
525-55

StressGuard™ egy nyálkaréteg védő készítmény. A StressGuard™ csökkenti a stresszt és védi halainkat az ammónia mérgező hatásától, mikor szállítjuk vagy költöztetjük őket. Külső sérülések esetén szintén hatékony, bevonatot képez a a sebeken, így nem tudnak elfertőződni. A StressGuard™ gyógyszerek adagolása mellett is hatékony (kivéve réz-tartalmú készítmények). A StressGuard™ nem aminosav bázisú, így a Purigen nem köti meg a szűrőben, mint más hasonló készítményeket.

Alkalmazás:
1/2-1 kupak (2,5 ml - 5 ml) 40 literenként naponta, míg a stressz elmúlik vagy a sebek begyógyulnak. A dózis biztonságosan duplázható szükség esetén.

További információ
NévSeachem Stress Guard - halszállítás-stressz csökkentő vízkezelő - 100 ml
Cikkszám525-55
EAN5994460016600
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Betta Basics - vízelőkészítő Betta halaknak - 60 ml Előző Seachem Betta Basics - 60 ml
Ugrás fel