CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Safe klórtalanító vízelőkészítő - 50 g

2 290 Ft
45 800 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
384-55

A Seachem Safe™ teljes és szuperkoncentrált, száraz (por formátumú) kondicionáló édes és tengervízhez egyaránt. Eltávolítja a klórt, a klóramint, semlegesíti az ammóniát, a nitritet, valamint a nitrátot. Nem savasít és nem befolyásolja a pH értéket.

A Safe™ az akvárium bejáratási időszakában is használható a mérgező ammónia és nitrit megkötésére. A felgyülemlő káros anyagok kötésével a biológiai szűrés könnyebben, gyorsabban válik hatékonnyá, így biztosítva a megfelelő környeztet első halaink betelepítéséhez. Használjuk indításkor és minden alkalommal, amikor vizet cserélünk az akváriumban.

Halak szállításakor, karanténba helyezésekor használjuk a Seachem StressGuard-ot.
Új halak hozzáadásakor használjuk a Seachem Stability-t.
Mindkettő ideális a Safe használatával együtt.

Használata:
50g-s kiszerelés:
Használjunk 200mg Safe-t (a mellékelt adagolókanál segítségével) 200 literenként szükség szerint a klór és a klóramin csökkentésére, vagy 50 literenként az ammónia csökkentésére.

Minden más kiszerelés esetén:
Használjunk 1,25g-ot (1/4 teáskanál) minden 1250 liter után szükség szerint a klór és a klóramin csökkentésére, vagy használjunk 1,25g-ot (1/4 teáskanál) minden 300 liter után ammónia esetén.
A pontos adagoláshoz használjunk a Seachem digitális kanálmérleget.

Adagolható közvetlenül az akváriumba, de ideálisabb, ha először elkeverjük vízzel. Ha közvetlenül az akváriumba adagolja, az adagot az akvárium térfogatához igazítsuk.

Kivételesen magas klóramin-koncentráció esetén biztonságosan használhatunk dupla adagot.
A nitrit és nitrát vészhelyzetben történő méregtelenítésére a normál adag akár négyszerese is használható.
Ha a hőmérséklet > 30 °C és a klór- vagy ammóniaszint alacsony, használjon fél adagot.

További információ
NévSeachem Safe klórtalanító vízelőkészítő - 50 g
Cikkszám384-55
EAN5994460028283
Súly (kg)0.100000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Prime vízelőkészítő - 50 ml. cseppentős Előző Seachem Prime vízelőkészítő - 50 ml.
Ugrás fel