Seachem Reef Zooplankton - általános korall táp - 250 ml

  • Concentrated blend of marine zooplankton
  • Size ranges from 12.5-500 μm
  • Enhanced to increase the bioavailability of important nutrients
Raktáron
SKU
1516-55
3890Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Reef Zooplankton™ is a concentrated blend of marine zooplankton designed to provide the essential fatty acids, proteins, vitamins, amino acids, with biological carotenoids for coral growth. The particle size range is 12.5-500 μm to feed a broad range of marine aquarium inhabitants.

Reef Zooplankton™ contains a natural source of carotenoids which provides essential proteins as well as a more bioavailable source of pigmentation when compared to other natural sources and synthetic pigments. Carotenoids provide the extra benefit of antioxidant activity.

In addition, Reef Zooplankton™ is enhanced to increase the bioavailability of important nutrients such as proteins, lipids, B vitamins, and other organic pigments, thus, corals expend less energy to derive the nutritional benefit. It is blended to contain proper ratio of fatty acids, carbohydrates, and proteins.

Directions

Shake well before using. Use 5 mL for every 190 L (50 US gallons) of water twice weekly or as required to maintain coral growth. (For reference purposes, the cap holds 5 mL.) Refrigeration after opening is recommended, but not required.

Ingredients: Fenneropenaeus chinensis, Artemia, Rotifer, Protein Hydrolysates with carotenoids, Ascorbic Acid, Citric Acid, Carboxylic Acid, Sodium Benzoate, Methylparaben, Propylparaben

Product page at Seachem

További információ
Name Seachem Reef Zooplankton - általános korall táp - 250 ml
SKU 1516-55
Gyártó Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.