Seachem Reef Strontium - Stroncium táp korallos akváriumba - 250ml

A természetes vizekben 8-10 mg/L körüli értékekben találhatunk stronciumot, mely kémiailag nagyon hasonló a kalciumhoz és sok élőlény hasznosítja váza fejlesztéséhez a kalcium mellett. A tengeri akváriumunkhoz való adagolása elősegíti a korallok és más meszes vázú vagy héjú élőlények, például kagylók megfelelő növekedését.
Reef Strontium™ a természetes tengervízre jellemző stroncium szint beállítására és fenntartására szolgáló készítmény, mely a pH-szint befolyásolása nélkül végzi dolgát. A stronciumot a kalciumhoz hasonlóan használják fel az élőlények és megfelelő szinten tartása legalább annyira fontos a növekedés és egészség fenntartásához.
Reef Strontium™1000mg/l stronciumot tartalmaz glükonát-komplex formájában. A komplexeknek számos előnyük van: növelik az élőlények számára felvehető stroncium szintet ezáltal segítik fenntartani a gyorsabb korall növekedést, továbbá gátolja a stroncium kicsapódását az akváriumban. A glükonát-komplex nem tartalmaz nitrogént, vagy foszfort ezáltal nem okozhat algásodást egy rendszeresen karbantartott tengeri akváriumban. 

 

Raktáron
SKU
376-55
3290Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Reef Strontium™ a természetes tengervízre jellemző stroncium szint beállítására és fenntartására szolgáló készítmény, mely a pH-szint befolyásolása nélkül végzi dolgát. A stronciumot a kalciumhoz hasonlóan használják fel az élőlények és megfelelő szinten tartása legalább annyira fontos a növekedés és egészség fenntartásához. A természetes vizekben 8-10 mg/L körüli értékekben találhatunk stronciumot, mely kémiailag nagyon hasonló a kalciumhoz és sok élőlény hasznosítja váza fejlesztéséhez a kalcium mellett. A tengeri akváriumunkhoz való adagolása elősegíti a korallok és más meszes vázú vagy héjú élőlények, például kagylók megfelelő növekedését.

Adagolás:

Kezdőknek: 5ml (1 kupak) / 80 liter hetente kétszer

Haladó: Ellenőrizzük a stroncium szintet majd folytassuk az adagolást, amíg a kalcium el nem éri a 8-12 mg/L szintet. Minden 5ml/80L 0,6 mg/L-t növel. A mennyiséget és gyakoriságot a méréseknek megfelelően változtassuk, de ne haladjuk meg a naponta 10g/150L adagolást. Ezután alkalmazzuk a megfelelő szint fenntartásához.

Profiknak: A stroncium-felhasználás megállapítása után állítsunk be egy folyamatos utánpótlás rendszert. Használjuk a következő képletet a szükséges mennyiség kiszámításához: m=0,4vs (m=adagolandó mennyiség ml-ben, v=akváriumméret gallonban, s=emelendő stroncium szint mg/L-ben). Ha például 2 mg/L-rel szeretnénk emelni a szintet egy 50 gallonos akváriumban, a képlet a következő: 0,4x50x2=40 ml.

 

További információ
Name Seachem Reef Strontium - Stroncium táp korallos akváriumba - 250ml
SKU 376-55
Manufacturer Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.