INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Reef Buffer - pH beállító 8.3-ra korallos akváriumhoz - 250g

Akciós ár 1 990 Ft Lista ár 3 590 Ft
7 960 Ft / 1 kg
Raktáron
Cikkszám
676-55

Reef Buffer™ baz akváriumunk pH szintjét 8,3-ra stabilizálja, akárcsak a Marine Buffer™,de használata csak olyan esetekben javasolt, ahol a Marine Buffer™ nem elég, a pH stabilizálása túl nehéznek bizonyul. Ez leginkább a korallos akváriumoknál jellemző, ahol a korallok sok karbonátot elhasználnak, így a pH pufferelésére nem marad elegendő.

Adagolás:

Adjunk 5g sót minden 150 liter vízhez a 0.1 pH emeléséhez. Oldjuk fel legalább egy kupak édesvízben az akváriumba öntés előtt. Adagoljuk naponta, míg elérjük a kívánt 8,3-as pH szintet. Ezután használjuk a pH szinten tartásához, az adagolás gyakorisága minden akváriumnál eltérő lehet, így ki kell tapasztalni a saját akváriumunk számára megfelelő adagolást.

Használatkor apró szemcsésedést, ködösödést tapasztalhatunk, mely 15 percen belül elmúlik. A termék túladagolása veszélyes, a túlzott alkalinitás a korallok számára elengedetetlen elemek veszteségét okozhatja.

További információ
Név Seachem Reef Buffer - pH beállító 8.3-ra korallos akváriumhoz - 250g
Cikkszám 676-55
EAN 5994460016525
Gyártó Seachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Marine Buffer - pH beállító 8.3-ra tengeri akváriumhoz - 250g Előző Seachem Marine Buffer - tengeri pH beállító (8.3) - 250 g
Ugrás fel