CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Reef Buffer - pH beállító 8.3-ra korallos akváriumhoz - 250g

2 490 Ft
9 960 Ft / 1 kg
Készleten

Csak 5 maradt!

Cikkszám
676-55

Használat előtt ellenőrizze a pH-t és a lúgosságot (használja a MultiTest™ Marine pH és lúgosságot a ph lúgossági szintek teszteléséhez).

Használjon 5 g-ot (1 teáskanál) minden 150 literhez (40 US gallon), hogy a pH-t körülbelül 0,1 pH-egységgel emelje (ez a lúgosságot is körülbelül 0,5 meq/l-rel növeli). A pontos adagoláshoz használja a Seachem digitális kanálmérleget.

Oldjuk fel legalább 250 ml (egy csésze) édesvízben, majd öntsük az akváriumba. A természetes tengervíz pH-ja 8,25-8,30. Egy jól bevált zátonyrendszerben a pH beállítására kéthetente, hetente lehet szükség. Az adagolási követelmények változhatnak, de ne lépje túl az ajánlott adagot a pH és a lúgosság ellenőrzése nélkül (a lúgosság nem haladhatja meg a 6 meq/l-t).

NE ADJON TÚL: A túlzott lúgosság fokozhatja a kalcium, magnézium és stroncium elvesztését. Ne keverje közvetlenül semmilyen kalcium-, magnézium- vagy stroncium-kiegészítővel. A legjobb, ha a kalcium- és karbonát-adalékanyagokat másnapokon vagy legalább 30 perces időközönként adja hozzá.

További információ
NévSeachem Reef Buffer - pH beállító 8.3-ra korallos akváriumhoz - 250g
Cikkszám676-55
EAN5994460016525
Súly (kg)0.300000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+ - 230 g Előző SaltyShrimp - Bee Shrimp Mineral GH+ - 230 g
Ugrás fel