Seachem Reef Advantage Magnesium - magnézium táp korallos akváriumhoz - 300 g

A Reef Advantage Magnesium™ egy koncentrált keveréke a magnézium, klorid és szulfát sóknak, mely az alacsony magnézium szint visszaállítására szolgál a természetes tengervízben megtalálható többi elem minimális befolyásolásával.

Raktáron
SKU
636-55
2690Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

A Reef Advantage Magnesium™ egy koncentrált keveréke a magnézium, klorid és szulfát sóknak, mely az alacsony magnézium szint visszaállítására szolgál a természetes tengervízben megtalálható többi elem minimális befolyásolásával.

Adagolás:

Kezdőknek: Adagoljunk 5g-ot (egy lapos teáskanál) 80 literenként hetente kétszer. Oldjuk fel legalább 250ml édesvízben.

Haladóknak: Ellenőrizzük a magnézium szintet majd folytassuk az adagolást, amíg a magnézium el nem éri a 1200-1350 mg/L szintet. Minden 5g/80L 5 mg/L-t növel. A mennyiséget és gyakoriságot a méréseknek megfelelően változtassuk, de ne haladjuk meg a naponta 25g/80L adagolást. Ezután alkalmazzuk a megfelelő szint fenntartásához.

Profiknak: A magnézium-felhasználás megállapítása után állítsunk be egy folyamatos utánpótlás rendszert. Használjuk a következő képletet a szükséges mennyiség kiszámításához: g=vm/80 (g=adagolandó mennyiség grammban, v=akváriumméret literben, m=emelendő magnézium szint mg/L-ben). Ha például 10 mg/L-rel szeretnénk emelni a szintet egy 200 literes akváriumban, a képlet a következő: 200x10/80=25 g.

A TERMÉK TÚLADAGOLÁSA VESZÉLYES! A túlzott magnézium a karbonát-keménység csökkenéséhez vezet. Ne keverjük a terméket semmilyen karbonát-pótlóval. A különböző magnézium és karbonát adalékokat különböző napokon adagoljuk!

További információ
Name Seachem Reef Advantage Magnesium - magnézium táp korallos akváriumhoz - 300 g
SKU 636-55
Manufacturer Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.