The wishlist name can't be left blank

Seachem Prime vízelőkészítő - 500 ml.

 

Seachem Prime vízelőkészítő - 500 ml.

A Seachem Prime® egy teljes értékű vízelőkészítő és kondicionáló, édesvízi és tengeri akváriumok számára. A Prime® eltávolítja a chloramint, klórt és az ammóniát. A Seachem Prime® átalakítja az ammóniát egy biztonságos, nem mérgező formába, amit az akvárium biológiai szűrője már könnyen eltávolít. A Seachem Prime® remekül használható akvárium indítás és bejáratásnál, amikor az ammónia és a nitrit szint túl magas. A Seachem Prime® detoxikálja a nitritet és a nitrátot lehetővé téve a biológiai szűrőnek, hogy azokat hatékonyan eltávolítsa. A vízelőkészítő detoxikálja a nehézfémeket is ami a csapvízben található.A Seachem Prime® nem savas és nem változtatja meg a víz pH értékét.

Használja akvárium indításnál, vagy vízcseréknél. A 500ml-es kiszerelés 20000 liter akvárium víz kezeléséhez elegendő.

Kiszerelések: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

Bővebb információhoz juthat a "Termék leírás" menüpont alatt.

Raktáron
SKU
433-55
7090Ft

Seachem Prime vízelőkészítő - 500 ml.

Seachem Prime teljes értékű édesvízi és tengeri akvárium vízelőkészítő. Eltávolítja a klóramint, klórt és az ammóniát. A Seachem Prime az ammóniát biztonságos, nem mérgező formába alakítja át, ezt pedig az akvárium biológiai szűrője már könnyen eltávolítja. Remekül használható akváriumindításnál és bejáratásnál, amikor az ammónia és a nitrit szintek még túl magasak. Detoxikálja a nitritet és a nitrátot, lehetővé téve a biológiai szűrőnek, hogy azokat hatékonyan eltávolítsa. A vízelőkészítő a csapvízben található nehézfémeket is detoxikálja. Nem savas és nem változtatja meg a víz pH értékét. Használja akvárium indításnál, vagy vízcseréknél.

Kiszerelések: 50 ml, 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

Használat

  • Alap adagolás. 1 kupak (5 ml) minden 200 liter friss vízhez (azonnal hat, nincs várakozási idő).
  • Különlegesen magas klóramin vagy klór koncentrációk esetén alkalmazzunk dupla adagot.
  • Sürgős nitrát-detoxikációra a normál adagolás ötszöröse javasolt.
  • Ha a hőmérséklet 30 °C fölé emelkedik illetve a klóramin és ammónia szintek alacsonyak használjunk fele dózist.

Az alap mennyiség körülbelül 1 mg/l ammóniát, 4 mg/l klóramint, vagy 5 mg/l klórt távolít el. Kisebb dózishoz használja a kupak belsejében leolvasható 1 ml-es osztást. Adagolható közvetlenül az akváriumba is, de inkább ajánlott a víz előkezelése. Amennyiben közvetlenül az akváriumba öntjük, úgy használjuk az alap adagolási szintet (1 kupak / 200 liter akváriumvíz). Használatakor érezhetünk enyhén kénes szagot, ez normális. Bővebb infó a gyártó oldalán.

A 500 ml-es kiszerelés 20000 liter akvárium víz kezeléséhez elegendő.

További információ
Name Seachem Prime vízelőkészítő - 500 ml.
SKU 433-55
Gyártó Seachem