Eladás

Seachem PH Alert - PH teszt

Seachem pH Alert™

A Seachem pH Alert™ egy innovatív teszt, ami képes folyamatosan visszajelezni a víz pH értékét. A teszten lévő szenzor elszíneződik a pH változásának megfelelően. A pH Alert 5.8 és 8.2 pH értékek között mér. Nincs szükség tesztekre, csíktesztre, elég csak leolvasnunk bármikor a szenzor értékeit. A teszt csak édesvízi akváriumokban használható.

Amikor először helyezzük üzembe a válaszidő kb. 30 perc lesz. Utána a pH változásokat 10 perces intervallumokkal képes követni. A teszt 6 hónapig használható, utána a szenzor miatt cserélni kell. Az akvárium indításakor remek segédeszköz a végzetes hibák pl. (CO2 túladagolás) gyors észlelésére.

Bővebb információ a "Termék leírás" menüpont alatt.

 

Raktáron
SKU
20-55
3290Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Miben más mint a többi teszt?

A Seachem pH Alert™ négyszer tovább tart mint a hasonló termékek. Mérete fele akkora mint a hasonló termékek. Kicsi, letisztult, nem vonja el a figyelmet az akváriumról.

Használati útmutató: Csak helyezzük el a Seachem pH Alert™ terméket egy jól látható helyre. Ennyi. Ilyen egyszerű. Nincs másra szükségünk. Amikor először helyezzük üzembe a válaszidő kb. 30 perc lesz. Utána a pH változásokat 10 perces intervallumokkal képes követni.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem PH Alert - PH teszt
SKU 20-55
Manufacturer Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.