The wishlist name can't be left blank

Seachem PH Alert - PH teszt

Seachem pH Alert™

A Seachem pH Alert™ egy innovatív teszt, ami képes folyamatosan visszajelezni a víz pH értékét. A teszten lévő szenzor elszíneződik a pH változásának megfelelően. A pH Alert 5.8 és 8.2 pH értékek között mér. Nincs szükség tesztekre, csíktesztre, elég csak leolvasnunk bármikor a szenzor értékeit. A teszt csak édesvízi akváriumokban használható.

Amikor először helyezzük üzembe a válaszidő kb. 30 perc lesz. Utána a pH változásokat 10 perces intervallumokkal képes követni. A teszt 6 hónapig használható, utána a szenzor miatt cserélni kell. Az akvárium indításakor remek segédeszköz a végzetes hibák pl. (CO2 túladagolás) gyors észlelésére.

Bővebb információ a "Termék leírás" menüpont alatt.

 

Nincs raktáron
SKU
20-55
4 290 Ft

Miben más mint a többi teszt?

A Seachem pH Alert™ négyszer tovább tart mint a hasonló termékek. Mérete fele akkora mint a hasonló termékek. Kicsi, letisztult, nem vonja el a figyelmet az akváriumról.

Használati útmutató: Csak helyezzük el a Seachem pH Alert™ terméket egy jól látható helyre. Ennyi. Ilyen egyszerű. Nincs másra szükségünk. Amikor először helyezzük üzembe a válaszidő kb. 30 perc lesz. Utána a pH változásokat 10 perces intervallumokkal képes követni.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem PH Alert - PH teszt
SKU 20-55
Gyártó Seachem