The wishlist name can't be left blank
Eladás

Seachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.

Seachem Neutral Regulator vízsemlegesítő - 250 gr. A Seachem Neutral Regulator vízkezelő a víz kémhatását (pH-ját) állítja semlegesre (7-esre) magasabb vagy alacsonyabb értékről egyaránt. A vizet a kálcium kicsapásával lágyítja és eltávolítja a klórt, klóramint és ammóniát. A Neutral Regulator használatával az egyéb vízkezelők fölöslegessé válnak. Amennyiben a 7-es pH-nál alacsonyabb értéket szeretnénk beállítani a Neutral Regulator-t az Acid Regulator-al együtt kell használnunk - vagy használjunk önállóan Discus Buffer terméket. Amennyiben a 7-es pH-nál magasabb értéket szeretnénk beállítani a Neutral Regulator mellé Alkaline Regulator-t használjunk. A Seachem vízkezelő termékei az akvárium környezetét nagymértékben stabilizálják!
Raktáron
SKU
306-55
3890Ft

Miért más a Neutral Regulator mint más vízkezelők?

A különlegesen hatékony pufferkapacitása mellett eltávolítja a klórt, klóramint valamint megköti az ammóniát, nitriteket, nitrátokat. (A növényes akváriumokban történő használat kezdetekor ezért érdemes a nitrát szintet párszor Nitrát teszttel ellenőrizni, hogy a növények számára fontos macro tápanyag elegendő mennyiségben legyen a vízben.) A fentieken kívül 7-es pH pufferelő hatása is van.

Adagolás: használjunk 40/80 literenként 1 csapott teáskanálnyi Neutral Regulator-t havi egyszer/kétszer - vagy igény szerint adagolva ahhoz, hogy a 7-es pH-t tartsuk. A Neutral Regulator-t az akvárium vizébe közvetlenül kell adagolni, ideális esetben vízcserekor az új vízbe keverve.

További információ
Name Seachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.
SKU 306-55
Gyártó Seachem