INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.

5 790 Ft
23 160 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
306-55

Miért más a Neutral Regulator mint más vízkezelők?

A különlegesen hatékony pufferkapacitása mellett eltávolítja a klórt, klóramint valamint megköti az ammóniát, nitriteket, nitrátokat. (A növényes akváriumokban történő használat kezdetekor ezért érdemes a nitrát szintet párszor Nitrát teszttel ellenőrizni, hogy a növények számára fontos macro tápanyag elegendő mennyiségben legyen a vízben.) A fentieken kívül 7-es pH pufferelő hatása is van.

Adagolás: használjunk 40/80 literenként 1 csapott teáskanálnyi Neutral Regulator-t havi egyszer/kétszer - vagy igény szerint adagolva ahhoz, hogy a 7-es pH-t tartsuk. A Neutral Regulator-t az akvárium vizébe közvetlenül kell adagolni, ideális esetben vízcserekor az új vízbe keverve.

További információ
NévSeachem Neutral Regulator vízkezelő - 250 gr.
Cikkszám306-55
EAN5993250006210
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Stability vízkezelő - 100 ml. Előző Seachem Stability vízkezelő - 100 ml.
Ugrás fel