Eladás

Seachem Flourish tabs - talajba nyomható növénytáp kapszulák 10 db.

A Flourish Tabs™ tápkapszulák a növények gyökérzete számára fontos tápanyagokat juttat a talajba. Használható új akvárium indításakor, ha nincs szükség erős táptalajra, vagy kimerült táptalajunk felfrissítésére. A kapszulák lassan oldódnak fel akváriumunkban, így biztosítva állandó tápanyagellátást növényeink gyökérzeténél.

Felhasználás: 10x10 centis területenként egy kapszula csipesszel a talajba szúrva. Az állandó tápanyagellátás érdekében növénymennyiségtől függően 3-6 havonta érdemes új kapszulákat a talajba helyezni.

Raktáron
SKU
505-55
3790Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Miben mást a termék?A  Seachem Flourish Tabs™ minden olyan tápanyagot tartalmaz amit a Seachem Flourish™ növénytáp szárított kapszula formában. Ezek a kapszulák a talajba nyomva folyamatos közvetlen tápozást biztosítanak a gyökereknek. A tápanyagok lassan oldódnak ki a táprudakból. Használati útmutató: Nyomjunk a talajba 1 Seachem Flourish Tabs™ táp kapszulát minden 10-15cm területre. Egy szabvány 40 literes akvárium tápozása 6 tablettát igényel. Figyeljünk rá, hogy a kapszulákat egyenletesen oszlassuk el a talajban. Behelyezéskor nyomjuk le a talaj közepéig. Új kapszulát 1-3 havonta kell az akvárium talajába nyomni az optimális növekedés miatt. A kapszula nem változtatja meg a víz pH értékét, de nagyon lágy vízben enyhén savassá teszi azt. Bevizsgált összetevők: Total Nitrogen: 0.28% Available Phosphate: 0.17% Soluble Potash: 0.16% Calcium: 14.9% Magnesium: 0.06% Sulfur: 12.2% Boron: 0.029% Chlorine: 0.55% Cobalt: 0.001% Copper: 0.001% Iron: 2.2% Manganese: 0.23% Molybdenum: 0.0009% Sodium: 0.14% Zinc: 0.0024% Derived from: Potassium Chloride, Calcium Chloride, Copper Sulfate, Magnesium Chloride, Ferrous Gluconate, Cobalt Sulfate, Magnesium Sulfate, Manganese Sulfate, Boric Acid, Sodium Molybdate, Zinc Sulfate, Protein Hydrolysates. Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem Flourish tabs - talajba nyomható növénytáp kapszulák 10 db.
SKU 505-55
Gyártó Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.