INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Flourish tabs - talajba nyomható növénytáp kapszulák 10 db.

5 990 Ft
599 Ft / 1 db
Készleten
Cikkszám
505-55

Miben mást a termék?A  Seachem Flourish Tabs™ minden olyan tápanyagot tartalmaz amit a Seachem Flourish™ növénytáp szárított kapszula formában. Ezek a kapszulák a talajba nyomva folyamatos közvetlen tápozást biztosítanak a gyökereknek. A tápanyagok lassan oldódnak ki a táprudakból. Használati útmutató: Nyomjunk a talajba 1 Seachem Flourish Tabs™ táp kapszulát minden 10-15cm területre. Egy szabvány 40 literes akvárium tápozása 6 tablettát igényel. Figyeljünk rá, hogy a kapszulákat egyenletesen oszlassuk el a talajban. Behelyezéskor nyomjuk le a talaj közepéig. Új kapszulát 1-3 havonta kell az akvárium talajába nyomni az optimális növekedés miatt. A kapszula nem változtatja meg a víz pH értékét, de nagyon lágy vízben enyhén savassá teszi azt. Bevizsgált összetevők: Total Nitrogen: 0.28% Available Phosphate: 0.17% Soluble Potash: 0.16% Calcium: 14.9% Magnesium: 0.06% Sulfur: 12.2% Boron: 0.029% Chlorine: 0.55% Cobalt: 0.001% Copper: 0.001% Iron: 2.2% Manganese: 0.23% Molybdenum: 0.0009% Sodium: 0.14% Zinc: 0.0024% Derived from: Potassium Chloride, Calcium Chloride, Copper Sulfate, Magnesium Chloride, Ferrous Gluconate, Cobalt Sulfate, Magnesium Sulfate, Manganese Sulfate, Boric Acid, Sodium Molybdate, Zinc Sulfate, Protein Hydrolysates. Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
NévSeachem Flourish tabs - talajba nyomható növénytáp kapszulák 10 db.
Cikkszám505-55
EAN5994460014484
Súly (kg)0.100000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Prime vízelőkészítő - 100 ml. Előző Seachem Prime vízelőkészítő - 100 ml.
Ugrás fel