CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 250 ml

4 090 Ft
16 360 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
626-55

Miben más a termék?
Minden konkurens termékkel ellentétben, a Flourish Nitrogen™ teljesen foszfát-mentes, így a foszfát szint változása nélkül tudjuk beállítani a kívánt nitrát szintet az akváriumban.

Használati útmutató:

KEZDŐKNEK: Adagoljunk 1 kupak (5ml) tápot 200 literenként heti 1-2x a nitrogén hiánytünetek észlelésekor (lassú növekedés, sárguló levelek) A kisebb dózisokhoz a kupakon 1ml-es osztás is van.

HALADÓKNAK: A kezdőknek javasolt adag a nitrogénszintet 1 ppm nitrátszintnek megfelelő mértékben emeli. A pontos adagoláshoz használjuk a 0.25vn = m képletet, ahol a "v" az akvárium gallonban megadott térfogata, az "n" a kívánt nitrogénszint (ha a kívánt nitrogénszint helyett a kívánt nitrát-szintet akarjuk megadni, akkor használjuk a 0.05-ös szorzót a 0.25-ös szorzó helyett) és az "m" az adagolandó tápoldat mennyisége ml-ben. Például egy 20 gallon térfogatú akváriumban egy 0.2 mg/l mértékű nitrogénszint emeléshez a következő adagra lesz szükség: 0.25*20*0.2= 1ml.

Összetevők: Total Nitrogén (N) 1.5% Oldott Kálium (K2O) 2% Kálium-nitrát és Urea alapú oldat.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
NévSeachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 250 ml
Cikkszám626-55
EAN5994460015238
Súly (kg)0.300000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 100 ml Előző Seachem Flourish Nitrogen 100 ml
Ugrás fel