The wishlist name can't be left blank
Eladás

Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 250 ml

Seachem Fluorish Nitrogen növénytáp - 250 ml

A Flourish Nitrogen koncentrált (15,000 mg/l) nitrogén tartalmú növénytáp. A nitrogént egy nitrát és ammónium-alapú keverékből juttatja az akváriumvízbe. A komplexált vegyület miatt ammónia nem szabadul fel a használatakor, tehát az élővilágra káros és toxikus vegyület nem jut a vízbe.

A teljes macro tápozáshoz használjunk Flourish Phosphorus és Flourish Potassium növénytápokat is. (A növényeknek a Macro tápanyagok mellett még Micro tápanyagokra is szükségük van).

A termék leírásban megtalálható a pontos összetevők listája.

Raktáron
SKU
626-55
3490Ft

Miben más a termék?
Minden konkurens termékkel ellentétben, a Flourish Nitrogen™ teljesen foszfát-mentes, így a foszfát szint változása nélkül tudjuk beállítani a kívánt nitrát szintet az akváriumban.

Használati útmutató:

KEZDŐKNEK: Adagoljunk 1 kupak (5ml) tápot 200 literenként heti 1-2x a nitrogén hiánytünetek észlelésekor (lassú növekedés, sárguló levelek) A kisebb dózisokhoz a kupakon 1ml-es osztás is van.

HALADÓKNAK: A kezdőknek javasolt adag a nitrogénszintet 1 ppm nitrátszintnek megfelelő mértékben emeli. A pontos adagoláshoz használjuk a 0.25vn = m képletet, ahol a "v" az akvárium gallonban megadott térfogata, az "n" a kívánt nitrogénszint (ha a kívánt nitrogénszint helyett a kívánt nitrát-szintet akarjuk megadni, akkor használjuk a 0.05-ös szorzót a 0.25-ös szorzó helyett) és az "m" az adagolandó tápoldat mennyisége ml-ben. Például egy 20 gallon térfogatú akváriumban egy 0.2 mg/l mértékű nitrogénszint emeléshez a következő adagra lesz szükség: 0.25*20*0.2= 1ml.

Összetevők: Total Nitrogén (N) 1.5% Oldott Kálium (K2O) 2% Kálium-nitrát és Urea alapú oldat.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 250 ml
SKU 626-55
Gyártó Seachem