Eladás

Seachem Flourite Black Sand - aprószemű általános növénytalaj - 3.5 kg.

A Flourite Black Sand™ egy különleges, tört (1-2mm), porózus, agyagos talaj, ami ideális a növényes akváriumokhoz. A szokványos agyagos talajokhoz képest sokkal apróbb szemű, homok szerű hatást nyújt, apró gyökerű növények ültetéséhez pedig kifejezetten előnyös, hiszen a vékony gyökérzet nehezebben szökik ki a sűrűbb aljzatból, így kisebb a gyep felszakadásának esélye. A Flourite Black Sand™ kémiai anyagoktól mentes, a víz pH értékét nem befolyásolja.

Bár a talaj előmosott, érdemes használat előtt átöblíteni. Az akvárium feltöltésekor figyeljünk rá, hogy ne kavarjuk fel az aljzatot, így elkerülhetjük a kezdeti ködösödést.
A megfelelő gyökeresedéshez legalább 4-5cm vastagságban érdemes alkalmazni. Önmagában kevés tápanyagot tartalmaz, így ajánlott táptalajt tenni alá.

Nincs raktáron
SKU
3523-55
6090Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Aluminum
33510
Barium
19
Calcium
20950
Cobalt
4
Chromium
7
Copper
17
Iron
4338
Potassium
374
Magnesium
1868
Manganese
51
Sodium
5484
Nickel
9
Vanadium
11
Zinc
9

Units=mg/kg, source: Plasma Emission Spectrometer, EPA Method 6010, Univ. of Georgia Chemical Analysis Lab

További információ
Name Seachem Flourite Black Sand - aprószemű általános növénytalaj - 3.5 kg.
SKU 3523-55
Gyártó Seachem
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.