Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Flourish Phosphorus - foszfor (P) növénytáp 500 ml

0 0

Seachem Fluorish Phosphorus - foszfát növénytáp - 500 ml


A Flourish Phosphorus növénytáp 4500 ml/l kálium-foszfátot (KH2PO4) tartalmazó oldat. Az ismert és közzétett összetétele miatt pontos szinteket állíthatunk be az akváriumban. A többi nitrátot és foszfátot együttesen tartalmazó táppal ellentétben ez a nitrátmentes oldat a foszfát-szint pontos beállítását teszi lehetővé anélkül, hogy a nitrátot túladagolnánk. A foszfor adagolásával a növények növekedését felgyorsíthatjuk és hatékonyan küzdhetünk a zöld pontalga ellen.


Teljesértékű tápozáshoz Flourish Nitrogen (nitrát) és Flourish Potassium (kálium) tápokkal együtt használjuk. A termék leírásban megtalálható a pontos összetevők listája.

Elérhetőség: Készleten

4890 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Miben más a termék?
A többi nitrátot és foszfátot együttesen tartalmazó táppal ellentétben ez a nitrátmentes oldat a foszfát-szint pontos beállítását teszi lehetővé anélkül, hogy a nitrátot túladagolnánk.

Használati útmutató:
KEZDŐKNEK: 2.5ml (fél kupaknyi) / 80l akváriumvíz heti 1-2x ha foszfáthiányra utaló tüneteket látunk (lassú növekedés, sötétzöld levelek, zöld pontalga jelenléte).

HALADÓKNAK: a kezdőknek előírt adag a foszfor szintet 0.05 ppm-el (a foszfát szintet pedig 0.15 ppm-el) emeli. Az ideális foszfátszintek a gyári javaslat szerint 0.15-1 ppm között mozognak.

A Green Aqua és EI szerint 1-3 ppm között kell legyenek! A foszfát szint mérésére használjunk a Green Aqua-nál kapható foszfát teszteket. A foszfát szint beállítására használjuk a 0.8vp=m képletet, ahol a "v" az akvárium gallonban megadott térfogata a "p" a kívánt foszfát-szint emelés és az "m" a használni kívánt tápoldat mennyisége ml-ben. Példa: ahhoz, hogy 20 gallon akváriumvizet 0.1 mg/l foszfátszinttel emeljünk használjunk 0.8*20*0.1 = 1.6 ml tápoldatot.

Összetevők: Total foszfát (P2O5) 0.3% Oldott kálium (K2O) 0.2% Kálium-foszfátból származó összetétel.

Bővebb infó a gyártó oldalán.

További információk

NévSeachem Flourish Phosphorus - foszfor (P) növénytáp 500 ml
Cikkszám193-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem