CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Flourish Phosphorus - foszfor (P) növénytáp 100 ml

3 590 Ft
35 900 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
195-55

Miben más a termék?
A többi nitrátot és foszfátot együttesen tartalmazó táppal ellentétben ez a nitrátmentes oldat a foszfát-szint pontos beállítását teszi lehetővé anélkül, hogy a nitrátot túladagolnánk.

Használati útmutató:
KEZDŐKNEK: 2.5ml (fél kupaknyi) / 80l akváriumvíz heti 1-2x ha foszfáthiányra utaló tüneteket látunk (lassú növekedés, sötétzöld levelek, zöld pontalga jelenléte).

HALADÓKNAK: a kezdőknek előírt adag a foszfor szintet 0.05 ppm-el (a foszfát szintet pedig 0.15 ppm-el) emeli. Az ideális foszfátszintek a gyári javaslat szerint 0.15-1 ppm között mozognak.

A Green Aqua és EI szerint 1-3 ppm között kell legyenek! A foszfát szint mérésére használjunk a Green Aqua-nál kapható foszfát teszteket. A foszfát szint beállítására használjuk a 0.8vp=m képletet, ahol a "v" az akvárium gallonban megadott térfogata a "p" a kívánt foszfát-szint emelés és az "m" a használni kívánt tápoldat mennyisége ml-ben. Példa: ahhoz, hogy 20 gallon akváriumvizet 0.1 mg/l foszfátszinttel emeljünk használjunk 0.8*20*0.1 = 1.6 ml tápoldatot.

Összetevők: Total foszfát (P2O5) 0.3% Oldott kálium (K2O) 0.2% Kálium-foszfátból származó összetétel.

Bővebb infó a gyártó oldalán.

További információ
NévSeachem Flourish Phosphorus - foszfor (P) növénytáp 100 ml
Cikkszám195-55
EAN5994460015252
Súly (kg)0.200000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 500 ml Előző Seachem Flourish Nitrogen 500 ml
Ugrás fel