Ügyfélszolgálat: 06 1 6104627

Seachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 100 ml

0 0

Seachem Fluorish Nitrogen növénytáp - 100 ml

A Flourish Nitrogen koncentrált (15,000 mg/l) nitrogén tartalmú növénytáp. A nitrogént egy nitrát és ammónium-alapú keverékből juttatja az akváriumvízbe. A komplexált vegyület miatt ammónia nem szabadul fel a használatakor, tehát az élővilágra káros és toxikus vegyület nem jut a vízbe.

A teljes macro tápozáshoz használjunk Flourish Phosphorus és Flourish Potassium növénytápokat is. (A növényeknek a Macro tápanyagok mellett még Micro tápanyagokra is szükségük van).

A termék leírásban megtalálható a pontos összetevők listája.

Elérhetőség: Készleten

2190 Ft
Seachem
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

Részletek

Miben más a termék?
Minden konkurens termékkel ellentétben, a Flourish Nitrogen™ teljesen foszfát-mentes, így a foszfát szint változása nélkül tudjuk beállítani a kívánt nitrát szintet az akváriumban.

Használati útmutató:

KEZDŐKNEK: Adagoljunk 1 kupak (5ml) tápot 200 literenként heti 1-2x a nitrogén hiánytünetek észlelésekor (lassú növekedés, sárguló levelek) A kisebb dózisokhoz a kupakon 1ml-es osztás is van.

HALADÓKNAK: A kezdőknek javasolt adag a nitrogénszintet 1 ppm nitrátszintnek megfelelő mértékben emeli. A pontos adagoláshoz használjuk a 0.25vn = m képletet, ahol a "v" az akvárium gallonban megadott térfogata, az "n" a kívánt nitrogénszint (ha a kívánt nitrogénszint helyett a kívánt nitrát-szintet akarjuk megadni, akkor használjuk a 0.05-ös szorzót a 0.25-ös szorzó helyett) és az "m" az adagolandó tápoldat mennyisége ml-ben. Például egy 20 gallon térfogatú akváriumban egy 0.2 mg/l mértékű nitrogénszint emeléshez a következő adagra lesz szükség: 0.25*20*0.2= 1ml.

Összetevők: Total Nitrogén (N) 1.5% Oldott Kálium (K2O) 2% Kálium-nitrát és Urea alapú oldat.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információk

NévSeachem Flourish Nitrogen - nitrogén (N) növénytáp 100 ml
Cikkszám625-55
GyártóSeachem

Vevőink ezeket a termékeket nézték meg

 

Speciális termékek szállítása

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.
Post your comment

GREEN AQUA - bolt és bemutatóterem