CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Flourish Iron - vas növénytáp - 500 ml.

7 090 Ft
14 180 Ft / 1 l
Készleten
Cikkszám
473-55

Miben más a termék? Az EDTA (Fe+3) alapú vas növénytápokhoz képest a Fe+2 formájú vas növénytáp tartalmát a növények könnyebben, kisebb fiziológiai energiával tudják felhasználni. Használati útmutató: Adagoljunk 1 kupak (5 ml) tápot 200 literenként egyszer vagy kétszer hetente. Kisebb dózisokhoz a kupakban 1ml-es osztás van. Használjunk vas teszteket a megfelelő értékek leolvasására. A használatát akkor javasoljuk, ha vashiány tüneteket (általában az új leveleken látszik az erezetek közötti sárgulás és rövid, törékeny stem-ek) tapasztalunk az akváriumban. Összetevők: Vas (Fe) 1.0% Bővebb infó a gyártó oldalán.

További információ
NévSeachem Flourish Iron - vas növénytáp - 500 ml.
Cikkszám473-55
EAN5994460014477
Súly (kg)0.600000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Flourish Iron - vas (Fe) növénytáp 250 ml Előző Seachem Flourish Iron - vas növénytáp - 250 ml.
Ugrás fel