Seachem Flourish Advance - kiegészítő növénytáp - 250 ml

A Seachem Flourish Advance egy természetes, növekedést fokozó kiegészítő növénytáp akváriumi növényeknek. A fitohormonok, ásványianyagok és az egyéb benne levő anyagok látványosan gyorsítják a növekedést mind gyökér, mind hajtásoldalon. A fitohormonok természetesen előforduló anyagok, jelentős szerepük van többek között a növényfejlődésében, sejtosztódásban, hajtásfejlődésben. Növeli a fotoszintetizáló színtestek aktivitását, az ásványianyag felvételt, a gyökerek növekedését. 

Rendszeres használata javítja a tápanyagfelvételt, jelentősen csökkenti a nyírás okozta stresszt, ezáltal hamarabb kezdenek el újra hajtani a növények.

A használatot követő 10-14 napig a növények a gyökér erősítésére koncentrálnak, ezután látványos növekedésbe kezdenek. 

Adagolás: Használat előtt jól rázzuk fel. Adagoljunk 5ml-t (1 kupak) 80 literenként. Adagoljuk naponta vagy ha szükségesnek látjuk.

Raktáron
SKU
1236-55
3690Ft
EZÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI:

BÓNUSZPONTOK. A vásárlás után GA pontokat adunk. A pontok 1 évig levásárolhatóak. 1 pont = 1 forint.

INGYENES SZÁLLÍTÁS a 14.900 forint feletti vásárlások esetén! Egyéb esetekben pedig csupán 1690 forint - az ország teljes területén!

TÖBBFÉLE FIZETÉSI MÓD. Fizethet a futárnak utánvéttel, utalhat előre, de biztonságosan fizethet bankkártyával és paypal-el is.

VILLÁMGYORS SZÁLLÍTÁS. Készletünk egyedülállóan nagy országos viszonylatban, a megrendelése ezért hamar teljesül.

PÁRATLAN SZAKTANÁCSADÁS. Szakértő kollegáink bármely kérdésben szívesen segítenek Önnek.

INSPIRÁCIÓ. Világszinten is egyedülálló bemutatótermünkben a termékek többségét működés közben is megnézheti.

 

 

 

 

 

100% természetes, nem toxikus tápformula.

Összetétel:

Növénytáp

Foszfát (P2O4) 0.04%
Kálium (K2O) 0.45%
Kálcium (Ca) 0.04%
Magnézium (Mg) 0.04%

Egyéb anyagok

Alanin 0.06%
Gamma-amino-vajsav 0.15%
Glutaminsav 0.04%
Manitol 0.14%
Aszkorbin sav 0.14%
Fitohormon 0.0003%
További információ
Name Seachem Flourish Advance - kiegészítő növénytáp - 250 ml
SKU 1236-55
Manufacturer Seachem
Akvárium típusa Közepes-sok fényhez - high tech
 

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.