INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Equilibrium vízkeménység növelő GH+ 24 kg

Akciós ár 79 990 Ft Lista ár 153 490 Ft
3 333 Ft / 1 kg
Nincs raktáron
Cikkszám
441-55

Az Equilibrium™ a növényes akváriumok ideális ásványianyag-szintjének beállítására szolgáló termék. A hasonló termékekkel ellentétben az Equilibrium™ nem tartalmaz nátriumot és kloridot (ezek egy növényes akváriumban problémákat okozhatnak nagy mennyiségben). Az Equilibrium™ RO víz visszasózására vagy bármilyen ásványianyag-hiányra jó megoldást jelent.

Alkalmazás:
A GH 1 meq/L egységnyi (3 dH) emeléséhez adjunk 16g (egy teáskanál) Equilibriumot minden 80 literhez. Az anyag adható közvetlenül az akváriumba, de ajánlott nagyjából 1 liter RO vízben feloldva beönteni.

Adagoláskor a víz opálossá válhat, ez 15-30 percen belül elmúlik!

További információ
Név Seachem Equilibrium vízkeménység növelő GH+ 24 kg
Cikkszám 441-55
EAN 5994460016266
Gyártó Seachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Dennerle Evolution Primus CO2 Nano nyomáscsökkentő szelep Előző Dennerle Evolution Primus CO2 Nano
Ugrás fel