CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Cupramine hal-egészség megőrző vízkezelő - 50 ml

3 590 Ft
71 800 Ft / 1 l
Nincs készleten
Cikkszám
564-55

Kezelés előtt
Távolítson el minden gerinctelen állatot – ezek rendkívül érzékenyek a rézre, és nem tolerálják a rézalapú gyógyszeres kezelést. Kapcsolja ki az UV-szűrőket és az ózonszűrőket, és távolítsa el a vegyi szűrőket, mint például a MatrixCarbon™ és a Purigen®. Ne használja más gyógyszerekkel együtt. A Cupramine használata közben ne használjon redukálószert (kondicionáló, ammónia kötőanyag stb.) tartalmazó termékeket.

Kezelés
Ha az üveg csepegtetős kupakkal rendelkezik, az első napon 20 cseppet (1 ml) használjon 40 literenként, várjon 48 órát, majd ismételje meg. A nem csepegtető kupakon minden belső gyűrű 1 ml-es. Édesvízben fél adagot használjon. A végső rézkoncentráció 0,5 mg/L (édesvízben 0,25 mg/L). Hagyja ezen a koncentráción 14 napig. Ne adagolja újra tesztelés nélkül (MultiTest™ Copper). Ha az akváriumot valaha is kezelték ionos rézzel (például réz-kloriddal, szulfáttal vagy citráttal), ellenőrizze a rézszintet az első adagolás után. Bár a legtöbb hal 0,8 mg/l-ig tolerálja a Cupramine™-t, nem tanácsos 0,6 mg/l réz feletti mennyiséget elérni.

Fejezze be a teljes kezelést
Velvet és sok más parazita életciklusának nagy részét cisztaként tölti, amely immunis a gyógyszeres kezelésre, és az akvárium aljzatába bújik. Ne feledje, hogy akkor is be kell fejeznie a teljes kezelést, ha nem lát parazitákat a halakon!

Kezelés után
A Cupramine™ karbon vagy CupriSorb™ segítségével távolítható el. Hagyja a rezet abszorbeáló közeget az akváriumban legalább egy hétig, miután a rézkoncentráció elérte a 0-t, hogy biztosítsa a gyógyszer minden nyomának teljes eltávolítását.

További információ
NévSeachem Cupramine hal-egészség megőrző vízkezelő - 50 ml
Cikkszám564-55
EAN5994460016587
Súly (kg)0.100000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem Stress Guard - halszállítás-stressz csökkentő vízkezelő - 250 ml Előző Seachem Stress Guard - halszállítás-stressz csökkentő vízkezelő - 250 ml
Ugrás fel