The wishlist name can't be left blank
Eladás

Seachem Clarity víztisztító, opálosság, zavarosság ellen - 500 ml.

Seachem Clarity víztisztító - 500 ml.

A Seachem Clarity™ nagy hatékonyságú  vízkezelő, víztisztító készítmény tengeri és édesvízi akváriumok számára. A termék fejlett polimer flokkulációs szert tartalmaz, ami korallok és növények számára is biztonságos.

A Seachem Clarity™ a következő felhősödésekre, zavarosodásokra használható: kémiai felhősödés, lebegő részecskék okozta zavarosodás (pl. felkavart aljzat stb.). Tengeri és édesvízi akváriumokban is használható. Növényekre és korallokra ártalmatlan.

Kiszerelések: 100 ml, 250 ml, 500 ml.

Bővebb információ a "Termék leírás" menüpont alat

Nincs raktáron
SKU
143-55
7890Ft

Miért más ez a termék?

Sok cég külön készítménnyel rendelkezik tengeri és édesvízi akváriumokhoz. Néhány konkurens termék több lépésben és több készítménnyel ajánlja a hasonló felhősödés kezelését. A Seachem Clarity egy termékben kínál megoldást tengeri és édesvízi akváriumok számára.

Hogyan működik?

Miután a Seachem Clarity-t hozzáadtuk az akvárium vizéhez, felhősödést láthatunk. Ez normális jelenség a termék használatakor és jó visszajelzés arra, hogy a Clarity elkezdett reakcióba lépni. A víz apró lebegő részecskékkel van tele, ami az emberi szem számára nehezen vagy egyáltalán nem látható. A Seachem Clarity ezeket a lebegő részecskéket összegyűjti. Ahogy a részecskék összegyűlnek, egy nagyobb egészt képeznek ami már láthatóvá válik és felhősödés formájában jelentkezik. Amikor ez a folyamat megtörtént az akvárium mechanikai szűrése egyszerűen eltávolítja ezeket az összegyűjtött részecskéket. Korábban pont a mérete miatt nem tudta a szűrő kivonni a vízből, de a megváltozott méretű szennyeződést már könnyen kiszűri akváriumunkból.

Használati útmutató: Használjon 1 kupak (5ml) folyadékot minden 80 liter vízhez. Bizonyos esetekben a felhősödés felerősödhet a Seachem Clarity használatakor, de ez minden esetben normális jelenség. Ilyenkor a Seachem Clarity már aktívan dolgozik akváriumunkban. Ezt a felhősödést gyors kitisztulás követi. Kémiai, vagy lebegő részecskék tisztítása után egy szűrő tisztítást kell elvégezni. Figyelem: a 2 és 4 literes kiszereléseken a kupak 10ml-es!

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem Clarity víztisztító, opálosság, zavarosság ellen - 500 ml.
SKU 143-55
Gyártó Seachem