The wishlist name can't be left blank

Seachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen - 100 ml

Seachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen

A Seachem Clarity vízkezelő, víztisztító készítmény tengeri és édesvízi akváriumokhoz. A termék kiváló minőségű, polimer alapú flokkulációs (szemcsésítő, pelyhesítő) anyagot tartalmaz - ez korallok és édesvízi növények számára is veszélytelen. Víz-felhősödésre vagy zavarosodásokra egyaránt használható. Kémiai eredetű vízfelhősödés, lebegő részecskék okozta zavarosodás (pl. felkavart aljzat stb.) kezelésére ideális termék.

A terméket a Green Aqua galéria akváriumaiban is sikerrel használtuk, az alkalmazását követően az opálos víz barnás árnyalatot kapott, ez jelezte, hogy a termék hatott - pár órán belül a szűrőben található perlonvatta "megfogta" a szemcsésített (flokkulált) részecskéket és a víz másnapra krisztálytiszta lett.

Adagolás: 5 ml / 80 liter akváriumvíz
Kiszerelések: 100 ml, 250 ml, 500 ml, 2 L, 4 L, 20 L

Raktáron
SKU
145-55
2 090 Ft

Miért más ez a termék?

Sok cég külön készítménnyel rendelkezik tengeri és édesvízi akváriumokhoz. Néhány konkurens termék több lépésben és több készítménnyel ajánlja a hasonló felhősödés kezelését. A Seachem Clarity egy termékben kínál megoldást tengeri és édesvízi akváriumok számára.

Hogyan működik?

Miután a Seachem Clarity-t hozzáadtuk az akvárium vizéhez, felhősödést láthatunk. Ez normális jelenség a termék használatakor és jó visszajelzés arra, hogy a Clarity elkezdett reakcióba lépni. A víz apró lebegő részecskékkel van tele, ami az emberi szem számára nehezen vagy egyáltalán nem látható. A Seachem Clarity ezeket a lebegő részecskéket összegyűjti. Ahogy a részecskék összegyűlnek, egy nagyobb egészt képeznek ami már láthatóvá válik és felhősödés formájában jelentkezik. Amikor ez a folyamat megtörtént az akvárium mechanikai szűrése egyszerűen eltávolítja ezeket az összegyűjtött részecskéket. Korábban pont a mérete miatt nem tudta a szűrő kivonni a vízből, de a megváltozott méretű szennyeződést már könnyen kiszűri akváriumunkból.

Használati útmutató: Használjon 1 kupak (5ml) folyadékot minden 80 liter vízhez. Bizonyos esetekben a felhősödés felerősödhet a Seachem Clarity használatakor, de ez minden esetben normális jelenség. Ilyenkor a Seachem Clarity már aktívan dolgozik akváriumunkban. Ezt a felhősödést gyors kitisztulás követi. Kémiai, vagy lebegő részecskék tisztítása után egy szűrő tisztítást kell elvégezni. Figyelem: a 2 és 4 literes kiszereléseken a kupak 10ml-es!

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
Name Seachem Clarity pelyhesítő vízkezelő - opálos, zavaros víz ellen - 100 ml
SKU 145-55
Gyártó Seachem