The wishlist name can't be left blank
INGYENES SZÁLLÍTÁS 14.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Cichlid Lake Salt - nyomelem vízkezelő sügéreknek - 500 g

7 390 Ft
Raktáron
Cikkszám
273-55

Cichlid Lake Salt™ egy kémiailag előállított sókeverék, amivel a sügerek természetes élőhelyének körülményeit tudjuk előállítani akváriumunkban. Minden fiziológiailag fontos elemet tartalmaz, mint például a magnézium, kalcium, nátrium, kálium és olyan nyomelemeket tartalmaz, mint a vas, alumínium és jód. Nem tartalmaz káros vagy felesleges anyagokat, mint nitrátok, foszfát, arzén, lítium és kadmium. A fontos nyomelemek pótlásához használja a Cichlid Lake Salt™ terméket vízcserék közt.

Adagolás:
Tanganyikai sügereknél: 11g (1,5 teáskanál) 40 literenként
Malawi sügereknél: 5,5g (3/4 teáskanál) 40 literenként
Vicoria tavi sügereknél: 3,6g (1/2 teáskanál) 40 literenként

Pufferelés:
A só mellett érdemes használni a Seachem Tanganyika Buffer™ vagy Malawi/Victoria Buffer™ termékét, mellyel a megfelelő karbonát keménységet és pH-t állíthatjuk be.

Használata akvárium indításakor és vízcserékkor javasolt. Vízcserekor mindig a cserélt mennyiséghez viszonyítsuk az adagolást. Párolgás pótlása esetén ne adagoljunk a sóból! Az anyagot érdemes az akváriumba öntés előtt kevés vízben feloldani, majd ezt az akváriumba önteni.

További információ
Név Seachem Cichlid Lake Salt - nyomelem vízkezelő sügéreknek - 500 g
Cikkszám 273-55
EAN 5994460019717
Gyártó Seachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Seachem Duo Algae Pad 25 mm (1 db) Előző Seachem Duo Algae Pad 25 mm (1 pack)
Ugrás fel