CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Ammonia Alert - Ammónia (NH3) tartósteszt

4 890 Ft
Készleten
Cikkszám
10-55

Miben más mint a többi teszt?

Az Ammonia Alert™ kilencszer tovább tart mint a hasonló termékek. 1 évig használható, mit általánosságban a többi termék 4-6 hétig. Ammonia Alert™ fele akkora mint a hasonló termékek. Kicsi, letisztult, nem vonja el a figyelmet az akváriumról. Már 0.02 mg/L ammónia szint emelkedés is zöldes elszíneződést mutat a teszt felületén. Az össz ammónia értéke (ionizált és szabad ammóniából) tengeri akváriumoknál 0.25 mg/L 8.3 pH esetén, édesvízi akváriumnál 7.0 pH-nál 3.6 mg/L.

A szabad ammónia sokkal toxikusabb mint az ionizált ammónia. Szabad ammónia esetén a teszt 0.05 mg/L-nél színeződik, 0.2 mg/L-nél riaszt és 0.5mg/L-nél vált toxikusra. A riasztási szint néhány napig megengedett, a toxikus szint rendkívül rövid idő alatt okoz problémát és halpusztulást. A terméket nem javasolt nagyon savas pH-jú vízben használni.

Karbantartás, tisztítás: Semmiféle speciális karbantartás nem szükséges, csak az algát távolítsuk el egy puha lágy tisztítókendővel. Ne érjünk hozzá a szenzorhoz kézzel, mivel a bőrben található olaj és zsír károsítja az érzékelőt. Ne áztassuk, ne mossuk szappannal és ne dörzsöljük a szenzort. Az érzékenység idővel javul, de vigyázzunk rá hogy a szenzor ne száradjon ki. Bár a kiszáradás nem károsítja a terméket, vigyázzunk rá, hogy ez ne történjen meg. A leolvasás természetes napfénynél a legjobb vagy természetes fényű megvilágításnál. A vörös színt kiemelő fények, kevésbé érzékelhetővé teszik a zöldes, kékes elszíneződéseket. A teszt gyors válaszadása könnyen ellenőrizhető, ha egy ammóniás üveg fölé tartjuk. Viszonylag gyorsan elszíneződik majd.

Bővebb infó a gyártó oldalán

További információ
NévSeachem Ammonia Alert - Ammónia (NH3) tartósteszt
Cikkszám10-55
EAN5993250009044
Súly (kg)0.100000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
Seachem PH Alert - PH teszt Előző Seachem PH Alert - PH teszt
Ugrás fel