CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Algae Scraper - algakaparó - 31 cm

6 390 Ft
Készleten

Csak 1 maradt!

Cikkszám
3207-55

3 az 1-ben algakaparó üveg és akár akril akváriumokhoz is. 3 levehető penge van hozzá: fém, műanyag és puha szivacs. A fogó része ergonomikus, könnyű és kényelmesen használható. Fehér színe megkönnyíti az algák észrevételét, amit el szeretnénk távolítani.

Használaton kívül a penge elrejthető, így biztonságos a tárolása. Könnyen cserélhető és két fokozatban állítható pengék.

Fém penge: könnyen eltávolítja a kemény algákat, akril akváriumhoz nem használható.

Műanyag: biztonságosan használható üveg és akril akváriumhoz is, nem fogja összekarcolni, de a kavicságy vonalánál figyelni kell.

Puha szivacs: legfőképp akril akváriumhoz javasolt

Méret: 31 cm

További információ
NévSeachem Algae Scraper - algakaparó - 31 cm
Cikkszám3207-55
EAN5994460021284
Súly (kg)0.200000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA Pro Razor Mini algakaparó Előző ADA Pro Razor Mini - pengés algakaparó - 26 cm
Ugrás fel