INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

For international orders please click here

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

Seachem Acid Regulator vízkezelő - 250 gr.

5 790 Ft
23 160 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
76-55
Adagolás: Használjunk 1 csapott teáskanálnyi (7 g) Acid Regulator-t minden 40 liter akváriumvízhez naponta, míg a kívánt pH értéket elérjük. Utána havonta egyszer, vagy a vízcserék alkalmával használjuk igény szerint annyit, hogy a beállított pH-t megtartsuk. A pH emeléséhez használjuk a Neutral Regulator-al együtt, figyelembe véve a 2. fotón látható táblázatot. A táblázat RO (ozmó) víz használatát feltételezi, tehát pufferkapacitás nélküli vízzel számol. Ha a víznek már van pufferkapacitása (pl. csapvizet használunk) akkor a táblázatot csak kiindulásként használjuk. Vízcserekor mindig használjunk klórtalanító vízkezelőt is.

További információ
NévSeachem Acid Regulator vízkezelő - 250 gr.
Cikkszám76-55
EAN5993250009068
Súly (kg)0.400000
GyártóSeachem

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha az átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy haladéktalanul eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
ADA Pollen Glass Beetle 40Ø - CO2 diffúzor Előző ADA Pollen Glass Beetle 40Ø diffúzor
Ugrás fel