The wishlist name can't be left blank

Tropica Salvinia auriculata TC (zselés)

Család: Salviniaceae Származási hely: Világszerte Magasság: 1-3 cm Szélesség: 5-10+ cm Fényigény: magas-nagyon magas Hőmérséklet: 12-30 °C Vízkeménység: lágy-kemény pH tolerancia: 5,5-9 Növekedési ütem: közepes Igény: közepes
Raktáron
SKU
33-011-TC
2100Ft

A Salvinia auriculata egy csodás úszó páfrány, mely elegendő tápanyag, és világítás esetén igen gyorsan fejlődik. A levelek elhalványodása micro-tápanyag hiányra utal. Gyakran előfordul, hogy eltakarja a fényt a többi növény elől. Leveleiken apró szőrszálak vannak, melyek segítenek a víz felszínén maradnia. Nagy segítség lehet az algák elleni védekezésben, hiszen leárnyékolhatja az akvárium bizonyos részeit, és felhasználja az akvárium vízében található tápanyagokat. A természetben, és megfelelő körülmények között hatalmasra nőhet. Nyitott akváriumban igen mutatós.

A Tropica 1-2-Grow dobozos növények laboratóriumi körülmények között nevelt növények. A teljesen steril környezetben nevelt növények mentesek mindenféle betegségektől, kórokozóktól, csigától, planáriától és természetesen algától is. A cserepes változatokhoz képest gazdagabb gyökérzettel érkeznek és gondos ápolással ugyanolyan sikeresen használhatók, mint cserepes társaik.

A dobozban néhány hétig megmaradnak eltarthatók, de fontos, hogy a dobozt csak felhasználás előtt nyissuk ki, mert a zselés közegben a penészgombák rendkívül gyorsan szaporodnak!

Használat előtt mossuk le a zselét a növényről és kis darabokra szétválasztva azonnal ültethető.

További információ
Name Tropica Salvinia auriculata TC (zselés)
SKU 33-011-TC
Gyártó Tropica
Szín Zöld
Növény típusa Könnyen tartható