CLICK HERE for international orders.

INGYENES SZÁLLÍTÁS 19.900FT FELETT!

Kérdése van? Segítünk!
Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:
Tel.: +3616104627 - Írjon nekünk: Email
Boltunk címe: 1119 Budapest, Major köz 12.
Nyitvatartás: H-P:10-17, Sz:10-13

SaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+ - 200 g

9 990 Ft
49 950 Ft / 1 kg
Készleten
Cikkszám
SSM-NSM-200

A SaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+-t kifejezetten semleges akváriumvíz készítésére tervezték garnélák tartására és tenyésztésére. Újra mineralizálja pl. az RO vizet, esővízet, teljesen sótalanított vizet stb., a teljes keménység (°dGH) és a karbonátkeménység (KH) növelése °dGH/KH arányban: 1,0/0,5. Különösen a semleges pH-jú élőhelyekről származó garnélák erzik nagyon jól magukat ezzel az ásványi sóval készített vízben.

A Shrimp Mineral GH/KH+ tartalmazza mindazokat a fontos ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyekre a garnéláknak szüksége van a jó közérzetükhöz, az intenzív színekhez, a sikeres szaporodáshoz és az egészséges növekedéshez. Elősegíti a növények növekedését és a biológiai szűrőhordozók mikrobiális regenerációját is.

Mérőkanál tartozik hozzá.

Felhasználás: keverje össze akvárium vízzel, 10 literhez 1 mérőkanálnyi szükséges (kb 2 g). Minden használat után azonnal zárja le a dobozt, mivel ez az ásványi só magába szívja a nedvességet.

További információ
NévSaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+ - 200 g
CikkszámSSM-NSM-200
EAN4260361271235
Súly (kg)0.300000
GyártóSaltyShrimp

NEHÉZ BÚTOROK, AKVÁRIUMOK SZÁLLÍTÁSA
A GLS futárszolgálattal csak egy bizonyos méret alatti csomagok szállítására van lehetőség, ezért néhány extrém esetben (pl. nagyméretű akváriumok, bútorok, stb.) egyedi szállítási ajánlatot adunk. A csomagot csak azután küldjük ki, hogy az ügyfeleink elfogadták a díjkalkulációt.

Nagyobb termékeink kiszállítását szállítmányozási partnerrel végeztetjük. A kiszállítás lakáscímre való eljuttatást jelent ameddig a teherautó be tud hajtani. Lakásba való felszállításról ebben az esetben Önnek kell gondoskodnia.

NÖVÉNYEK RENDELÉSE ÉS SZÁLLÍTÁSI IDEJE
A célunk az, hogy a megrendelt növények mielőbb az Ön otthonába kerüljenek, ezért a növényeket közvetlen gyártóktól rendeljük (hetente) és a beérkezés után a GLS futárszolgálattal küldjük Önnek. Kérjük, olvassa el a növényvásárlási tájékoztatót.

VESZÉLYES ANYAGOK, ÉLŐ ÁLLATOK SZÁLLÍTÁSA
Értesítjük ügyfeleinket, hogy társaságunk a hatályos jogszabályok szerint veszélyes terméket és élő állatot futárszolgálattal nem küld ki. Az ilyen megrendelések személyesen vehetők át a boltunkban - az előzetes értesítésünket követően.

MINDIG ELLENŐRIZZE A CSOMAGOT ÁTVÉTELKOR!
Ha külsérelmi nyomot (pl. kifolyt növénytáp, benyomódott csomag-sarok, szakadás, stb.) lát a csomagon, akkor a futár jelenlétében kárfelvételi jegyzőkönyvet kell felvenni. A sértetlennek tűnő csomagokat a futár távozását követően azonnal célszerű kibontani és az esetleges kívülről nem látható sérüléseket haladéktalanul jelezni kell a Green Aqua központi telefonszámán. A szállítás közben megsérült termékek cseréjét csak abban az esetben tudjuk garantálni, ha átvételkor készült jegyzőkönyv a sérülésről, vagy átvételtől számított 48 órán belül eljutott hozzánk a sérülési értesítő.

Szállítás akár 24 órán belül
Vagy vedd át személyesen boltunkban
SaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+ - 100 g Előző SaltyShrimp Shrimp Mineral GH/KH+ - 100 g
Ugrás fel